Elnézést kérünk, éttermünk a mai napon nem fogad vendégeket zártkörű rendezvény miatt. Csütörtökön 11:00-től várjuk ismét vendégeinket!

Hollywoodoo

Hollywoodoo

Hollywoodoo
február
20
kedd 13:00
Koncertterem
  • Hiphop, Funk, Soul
  • Rock

Hollywoodoo koncert a megújult Petôfi Akusztikban az A38 Hajó koncerttermében! A limitált férőhelyes TV-felvételen jelentkezési sorrendben, ingyenes regisztrációval vehetsz részt. Ehhez nem kell mást tenned, mint jelezni a részvételi szándékod. Kérünk titeket, hogy érkezzetek fél órával a kezdés előtt, hogy mindenki időben elfoglalhassa a helyét.

A Hollywoodoo 2009. év elején felkérést Kapott az MR2-től, egy újonnan elinduló akusztikus műsor első adásának elkészítésére. A műsor olyan jól sikerült, hogy még abban az évben, augusztusban megjelent a zenekar „Light (Unplugged Special)” c. nagylemeze.
Ez a lemez attól lett igazán izgalmas, hogy a Hollywwoodoo nem csak akusztikus hangszerelésben variálta meg kedvenc dalait, hanem az eredeti dalszövegek felhasználásával, más stílusban, dallammal, tempóval, készítette el a felvételeket.

A lemez megjelenését követően a fiúk turnéra is mentek az újraértelmezett műsorral. A vicces, szórakoztató, vagy éppen eszeveszetten zúzós átiratok komoly közönségsikert arattak, többek között a VOLT fesztiválon, ahol gombostűt sem lehetett elejteni a tömegben.

Alant belenézhettek, illetve hallgathattok abba a felvételbe, ami anno a Magyar Rádió szép napokat látott 8.-as stúdiójában került rögzítésre:

2017.-ben több év pihenő után, „VÉGRE” címmel ismét lemezt készített a Hollywoodoo. A lemezre felkerült az a „Csillagos” című dal, amit az MR2 rádió rotációban játszott. Itt hallgathatjátok az új lemezt:

Esemény a facebookon

A helyszín