hiperkarma - Valentin-napi koncert

hiperkarma - Valentin-napi koncert

hiperkarma - Valentin-napi koncert
február
14
szerda 20:00
Koncertterem

hiperkarma - Valentin-napi koncert

 • Pop
 • Rock

Immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a HIPERKARMA zenekar Valentin-napi szuperkoncertje, és ezúttal is a csodálatos A38 Hajón.

Régen hallott és frissen debütáló dalok egyaránt helyet kapnak a műsorban, amelynek törzsanyagát azért természetesen a jól ismert régi és új HK-slágerek alkotják majd.

Ahogy mindig, ezúttal is kedves, meghitt és szeretetteljes házibuli-hangulat várható. ?

Nemcsak szerelmeseknek!

Kapunyitás: 19:00

Koncert kezdés: 20:00Esemény a facebookon

Galéria

HIPERKARMA

A hiperkarma kétségtelenül korunk egyik legmeghatározóbb alternatív zenekara, amely egyrészt versként is értelmezhető szövegeinek, másrészt folyamatos megújulásra való képességének köszönheti sikerét. A Bérczesi Robi vezette zenekar több mint 20 éve működik, és ez idő alatt rengeteg magaslaton és hullámvölgyön, több tagcserén is átesett az eredeti felállás.  A formációt elsősorban szövegcentrikussága teszi egyedülállóvá a hazai zenei palettán: Robi dalai nyíltan mesélnek a legbensőbb szorongásainkról, az élet legsürgetőbb kérdéseiről, és a saját démonjaink előli menekülésről.

Első lemezük, a hiperkarma 2000-ben debütált, és többször is az évtized egyik legfontosabb zenei anyagaként hivatkoztak rá, majd 3 évvel később megjelent az amondó, ami ha lehetséges, elődje sikerét is felülmúlta. Utóbbi után több mint 10 éves szünet következett a hiperkarma életében a frontember nem titkolt drogproblémái miatt; a zenekar dalaiban egyértelműen lekövethető Robi elvonulása és leépülése, és egyben a folyamat is, ahogy aztán újra megtalálta a hangját. A kihagyást követően a banda 2014-ben jelentette meg harmadik nagylemezét Konyharegény címmel, majd három év elteltével a Délibábot, illetve 2019-ben A Napsütötte Rész-t, amely több szempontból is fordulópontnak tekinthető a hiperkarma hangvételében. Ezen utóbbi album címadó dalának a szövegéért Bérczesi Róbert 2019-ben Artisjus Díjat kapott.

  


Linkek

Galériák

 • A15! - 15 éves az Amondó • Hiperkarma koncert

  20
 • 11. hiperkarma halloween

  24
 • Hiperkarma, Mantra Porno

  21
 • hiperkarma

  30
 • HAJÓGYÁR X A38: BÉRCZESI RÓBERT PORTRÉBESZÉLGETÉS

  30
 • HIPERKARMA - VALENTIN-NAPI KONCERT

  20

A helyszín