HIPERKARMA - VALENTIN-NAPI KONCERT

HIPERKARMA - VALENTIN-NAPI KONCERT

HIPERKARMA - VALENTIN-NAPI KONCERT
2023. február
14
kedd 20:00
Koncertterem

HIPERKARMA - VALENTIN-NAPI KONCERT

 • Pop
 • Rock

Immáron második alkalommal kerül megrendezésre a HIPERKARMA zenekar Valentin-napi koncertje, és ezúttal is a csodálatos A38 Hajón.

Természetesen ismét egy rendhagyó és rendkívül különleges műsorral készülnek a srácok: sor kerül többek között két vadonatúj dal, az Óvni Foglak és a Get Close premierjére, illetve első ízben hallhatjátok majd a Csipogó című BioRoBoT-sláger HK-féle verzióját, valamint Robi és a Punnany énekes meszka első közös dalát is, amely a Jó Nekem címet viseli, de azért a régi és az új nagy HK-slágerek sem maradnak ki a programból.

Kedves, meghitt és szeretetteljes házibuli-hangulat várható. ❤

Nemcsak szerelmeseknek!

Vendégművészek: Baka Rebeka, meszka és Müller Péter Sziámi

Esemény a facebookon

hiperkarma

A hiperkarma kétségtelenül korunk egyik legmeghatározóbb alternatív zenekara, amely egyrészt versként is értelmezhető szövegeinek, másrészt folyamatos megújulásra való képességének köszönheti sikerét. A Bérczesi Robi vezette zenekar több mint 20 éve működik, és ez idő alatt rengeteg magaslaton és hullámvölgyön, több tagcserén is átesett az eredeti felállás.  A formációt elsősorban szövegcentrikussága teszi egyedülállóvá a hazai zenei palettán: Robi dalai nyíltan mesélnek a legbensőbb szorongásainkról, az élet legsürgetőbb kérdéseiről, és a saját démonjaink előli menekülésről.

Első lemezük, a hiperkarma 2000-ben debütált, és többször is az évtized egyik legfontosabb zenei anyagaként hivatkoztak rá, majd 3 évvel később megjelent az amondó, ami ha lehetséges, elődje sikerét is felülmúlta. Utóbbi után több mint 10 éves szünet következett a hiperkarma életében a frontember nem titkolt drogproblémái miatt; a zenekar dalaiban egyértelműen lekövethető Robi elvonulása és leépülése, és egyben a folyamat is, ahogy aztán újra megtalálta a hangját. A kihagyást követően a banda 2014-ben jelentette meg harmadik nagylemezét Konyharegény címmel, majd három év elteltével a Délibábot, illetve 2019-ben A Napsütötte Rész-t, amely több szempontból is fordulópontnak tekinthető a hiperkarma hangvételében. Ezen utóbbi album címadó dalának a szövegéért Bérczesi Róbert 2019-ben Artisjus Díjat kapott.

  


Linkek

Galériák

 • A15! - 15 éves az Amondó • Hiperkarma koncert

  20
 • 11. hiperkarma halloween

  24
 • Hiperkarma, Mantra Porno

  21
 • hiperkarma

  30

A helyszín