Henrik Freischlader Band (DE)

Henrik Freischlader Band (DE)

Henrik Freischlader Band (DE)
november
2
kedd 20:00
Koncertterem

Henrik Freischlader Band (DE)

 • Blues
 • Rock

Missing Pieces című, 2020. december 4-én megjelenő új albumával látogat el Budapestre a hazai blues-rock közönség egyik nagy kedvence, Henrik Freischlader.

Henrik Freischlader Band // Missing Pieces Tour 2021

Henrik Freischlader - gitár, ének

Moritz Meinschäfer - dob

Armin Alic - basszusgitár

Roman Babik - billentyûs hangszerek

Marco Zügner - szaxofon

Esemény a facebookon

Henrik Freischlader Band (DE)

A hazai blues-rock közönség egyik nagy kedvence tér vissza turnéi hagyományos helyszínére Missing Pieces című új albumával. Természetesen a mûsorban helyet kapnak majd korábbi, jól ismert Henrik Freischlader szerzemények is, és olyan feldolgozások, melyek a német gitáros példaképeitõl, nagy kedvenceitõl származnak.

A színpadi- vagy show-elemek helyett a közönség olyan zenekarra számíthat, amely képes zeneileg megújuló előadásra akár minden éjjel, és át tudja adni a blues tradícióit a jelenkornak. Henrik Freischlader az elmúlt 15 évben bebiztosította helyét a blues szcénában. Az autodidakta zenész kilenc stúdióalbumával és hat koncertlemezével - valamint számtalan előadásával kis és nagy helyszíneken - már kialakított egy hűséges rajongói bázist.

Az elmúlt két évben Moritz Meinschäfer (dobok), Armin Alic (basszusgitár), Roman Babik (Hammond orgona) és Marco Zügner (szaxofon) társaságában alkotnak egy csapatot, akik igazi közösségnek érzik magukat a színpadon és azon kívül is. Az öttagú csapat megkülönböztető jegye a közös játék öröme, a lelkesedés a dinamika és az improvizáció iránt, és leginkább a legapróbb részletek szeretete. A korai idők rock hatásai találkoztak a modern és magával ragadó groove-okkal, valamint minden egyes zenész szenvedélyes szólóival.

  

Linkek

Galériák

 • Henrik Freischlader Band
  5
 • Henrik Freischlader Band (DE)

  26
 • Henrik Freischlader Band (DE)

  28

A helyszín