Elmarad: Henrik Freischlader Band (DE)

Sajnálattal értesítjük a közönséget, hogy Henrik Freischlader betegsége miatt ez a koncert elmarad. Az A38 honlapján vagy pénztárában megváltott jegyeket a Hajó pénztárában november 29-éig visszaváltjuk. Köszönjük a megértést!

Henrik Freischlader Band (DE)

 

Henrik Freischlader imádja a bluest és mindig is jellemző volt rá a kísérletező szellem. Ezúttal különböző országokból gyűjtött össze hét tehetséges, fiatal előadót új csapatához. Moritz Meinschäfer dobon és Armin Alic basszusgitáron alkotja a ritmusszekciót, míg hazánkfia, Szebényi Dániel felelős a billentyűkért és a vokálokért. Harrisen Larner-Main énekes és Marco Zügner szaxofonos is nagyban hozzájárul, hogy az új hangszereléseken keresztül a régi dalok egy kiváló új zenei értelmezése jöjjön létre. De még nincs vége! A hat úriember mellett két hölgyet is találhatunk a zenekarban, kiknek szólólemezeit Henrik jelentette meg az elmúlt évek során, saját független kiadójánál. A skót Joanne Kasner és az olasz Linda Sutti énekesnők részvételével válik teljessé a kiváló német gitáros új zenekara.

Az öt teljesen egyéni énekhang egy kis kórust formál, melyet változatos hangzás és bátor, agyafúrt groove kísér. A hangszereken átívelő improvizációk és unisonók színesítik ezt az együtt lélegző, alázatos produkciót, ahol mindenki megkapja a saját terét a közönség legnagyobb örömére. Régi dalok új köntösben, új hangzás régi hagyományok alapján. Friss zenei élmény a léleknek.

A zenekar tagjai:
Henrik Freischlader – gitár, ének
Moritz Meinschäfer – dob
Szebényi Dániel – billentyűs hangszerek, ének
Armin Alic – basszusgitár
Marco Zügner – szaxofon
Linda Sutti – ének
Joanne Kasner – ének
Harrisen Larner-Main – gitár, ének

Az A38 Hajó területére való belépéssel hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként felvétel készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Részletek a házirendben.