A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel az A38 Hajó teljes területén kötelező a maszk viselése, kontaktmentes hőmérővel véletlenszerűen ellenőrizzük látogatóink testhőmérsékletét.
Az új nyitvatartási szabályok értelmében a Hajó minden nap 23:00-kor bezár.

Új dátum: Gary Moore emlékest 2020, házigazda: Henrik Freischlader Band

Új dátum: Gary Moore emlékest 2020, házigazda: Henrik Freischlader Band

Új dátum: Gary Moore emlékest 2020, házigazda: Henrik Freischlader Band
november
3
kedd 20:00
Koncertterem

Új dátum: Gary Moore emlékest 2020, házigazda: Henrik Freischlader Band

 • Blues
 • Jazz
 • Rock

Missing Pieces című, hamarosan megjelenő új albumával látogat Budapestre a hazai blues-rock közönség egyik nagy kedvence, Henrik  Freischlader. A kialakult járványhelyzet miatt elhalasztott áprilisi Gary Moore Emlékesttel kerül összevonásra ez a koncert. Az est során a Henrik  Freischlader Band koncertje mellett, további formációk, vendégek  fellépése várható. Erre a koncertre érvényesek az április 4-ei Gary Moore emlékestre váltott jegyek is. 


Esemény a facebookon

Henrik Freischlader Band (DE)

A hazai blues-rock közönség egyik nagy kedvence tér vissza turnéi hagyományos helyszínére Missing Pieces című új albumával. Természetesen a mûsorban helyet kapnak majd korábbi, jól ismert Henrik Freischlader szerzemények is, és olyan feldolgozások, melyek a német gitáros példaképeitõl, nagy kedvenceitõl származnak.

A színpadi- vagy show-elemek helyett a közönség olyan zenekarra számíthat, amely képes zeneileg megújuló előadásra akár minden éjjel, és át tudja adni a blues tradícióit a jelenkornak. Henrik Freischlader az elmúlt 15 évben bebiztosította helyét a blues szcénában. Az autodidakta zenész kilenc stúdióalbumával és hat koncertlemezével - valamint számtalan előadásával kis és nagy helyszíneken - már kialakított egy hűséges rajongói bázist.

Az elmúlt két évben Moritz Meinschäfer (dobok), Armin Alic (basszusgitár), Roman Babik (Hammond orgona) és Marco Zügner (szaxofon) társaságában alkotnak egy csapatot, akik igazi közösségnek érzik magukat a színpadon és azon kívül is. Az öttagú csapat megkülönböztető jegye a közös játék öröme, a lelkesedés a dinamika és az improvizáció iránt, és leginkább a legapróbb részletek szeretete. A korai idők rock hatásai találkoztak a modern és magával ragadó groove-okkal, valamint minden egyes zenész szenvedélyes szólóival.

  

Linkek

Galériák

 • Henrik Freischlader Band
  5
 • Henrik Freischlader Band (DE)

  26
 • Henrik Freischlader Band (DE)

  28

A helyszín