Hajógyár x A38 // Damara - Szöveg és ami mögötte van

Hajógyár x A38 // Damara - Szöveg és ami mögötte van

Hajógyár x A38 // Damara - Szöveg és ami mögötte van
április
25
kedd 20:00
Koncertterem

Hajógyár x A38 // Damara - Szöveg és ami mögötte van

  • Pop
  • Rock

Április 25-én Fénnyel és Boogie-val hozzuk meg a jókedvet, hiszen a Zene x Szöveg keretében a Damara zenekar érkezik meg a Hajó fedélzetére!

Hogyan pörgetjük fel az estét?

Bár a Damara még csak 2020 óta színesíti a hazai zenei palettát, februárban már a második nagylemezüket is bemutatták. A banda altervonalon mozog, de szívesen kísérleteznek, legyen szó szintipop-hangzásról vagy jazzes-funkos témákról. Dalaik táncba hívnak, azonban, a vidám, könnyed dallamokon túl, komoly mondanivaló bújik meg. Az együttes tagjai ugyanis gyakran a saját élményeikből, emlékeikből merítenek ihletet, így szövegeikben vissza-visszatérő téma a fiatalkori célkeresés és a szorongás is. Szerzeményeikkel ezekre a problémákra szeretnék felhívni a figyelmet, és egyben egy biztonságos közeget nyújtani azoknak, akik hasonló nehézségekkel küzdenek. Erről azonban mind-mind szó esik majd az este folyamán, ahol Kemény Zsófi fogja szóval tartani a bandát. A beszélgetés után pedig jöhet az örömzene, hiszen a srácok egy akusztikus koncerttel is készülnek a jelenlévőknek.

Engedjétek be a fényt és ringatózzatok velünk április 25-én a Hajó fedélzetén!

Műsorvezető: Kemény Zsófi

Kapunyitás: 19:00
Program: 20:00 - 21:30

Az ülőhelyek száma limitált, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.

Esemény a facebookon

Galéria

A helyszín

Hajógyár

A Hajógyár x A38 sorozat fő célkitűzése, hogy elősegítse a kortárs művészek közötti együttműködést és a koprodukciók által összekapcsolja, közelebb hozza egymás...