Zene X Látvány | Miki357

Zene X Látvány | Miki357

Zene X Látvány | Miki357
szeptember
26
kedd 20:00
Koncertterem

Zene X Látvány | Miki357

  • Pop

A Zene x Látvány szeptemberi vendége a magyar klipgyártás megkerülhetetlen alakja. Stílusa és egyedi víziói az egész magyar zeneipar vizualitásról való elképzeléseit formálják már több mint 20 éve.

De ki is ő?
Miki357, a Kriminal Beats kiadó megalapítója és oszlopos tagja kezdetben a magyar underground rapszcéna kiválóságainak rendezett klipeket, így dolgozott együtt például a Hősökkel, Bankossal, az NKS-sel a Punnany Massiffal vagy épp a legendás Realisztik Crew-val. Később a hip-hop világából kilépve rendezett klipet a Supernemnek, az Irie Maffiának és a Carson Comának, valamint sikereket zsebelt be a reklámiparban, tavaly pedig megjelent első kisfilmje, a PULZAAR Beton.Hofi főszereplésével, akinek egyébként minden klipjét ő csinálta.

Molnár Tomi beszélget a rendezővel a vízióiról, inspirációiról, és hogy hol találkozik egymással a reklámfilm és a videoklip!

Legyél velünk te is!

Kapunyitás: 19:00
Program: 20:00 - 21:30

Az ülőhelyek száma limitált, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.

Esemény a facebookon

A helyszín

Hajógyár

A Hajógyár x A38 sorozat fő célkitűzése, hogy elősegítse a kortárs művészek közötti együttműködést és a koprodukciók által összekapcsolja, közelebb hozza egymás...