Hajógyár x A38 // Zene x Látvány // Böbe

Hajógyár x A38 // Zene x Látvány // Böbe

Hajógyár x A38 // Zene x Látvány // Böbe
június
6
kedd 20:00
Koncertterem

Hajógyár x A38 // Zene x Látvány // Böbe

  • Pop

A nyár első keddjén BÖBE érkezik a Hajóra, aki Hegyi Dóri vezetésével betekintést enged egyedi vizuális világába és legújabb videoklipjéről is sztorizgat majd.

Mi fog történni?
Szécsi Böbe tavaly igazán sikeres évet zárt, ugyanis formációjával a Halott Pénz előzenekaraként léphetett színpadra a Győri Audi Arénában, begyűjtött egy Glamour “Év énekesnője” jelölést, valamint poïsoned paradïse címen megjelentette első szólólemezét.
A bittersweet-popban nyomuló énekesnő azonban egy percre sem dőlt hátra, a brightoni The Great Escape showcase fesztiválról hazatérve bemutatta legújabb videóklipjét, mellyel az első magyar nyelvű dalának, az EGYEDÜL PÄRBANnak adott vizuális megjelenést. De honnan jött az alapkoncepció? Hogyan zajlott le a forgatás? Hegyi Dóri többek között erről is beszélget majd BÖBEvel a június 6-i Zene x Látvány esten. A jelenlévők természetesen a klipet is megtekinthetik majd, sőt az énekesnő az est végén egy rövid live settet is ad.

Gyere és gyűjtsd be a kulisszatitkokat!

Műsorvezető: Hegyi Dóri (OHNODY)

Kapunyitás: 19:00
Program: 20:00 - 21:30


Az ülőhelyek száma limitált, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.

Esemény a facebookon

Galéria

A helyszín

Hajógyár

A Hajógyár x A38 sorozat fő célkitűzése, hogy elősegítse a kortárs művészek közötti együttműködést és a koprodukciók által összekapcsolja, közelebb hozza egymás...