Grand Mexican Warlock, Run Over Dogs, DLRM

​Hosszú hallgatás után a zenekarra rég nem jellemző, szokatlanul sűrű koncertprogrammal tér vissza a banda. A tavaly márciusban a szimplán III címet viselő korongot - mely CD formátum mellett vinylen és kazettán is megjelent - a 2010-ben debütáló Aeons album, valamint a 2014-es a Hell Sweet Hell előzte meg. Mindhárom lemez mind a közönség, mind a szakma részéről kiemelt figyelmet, valamint számos elismerést és díjat kapott. A folytatásban - bár egyelőre még nem egy teljes album - de több új track és egy új videóklip is várható.A Run Over Dogs egy 2012-ben alakult, budapesti rockzenekar, a színpadon a kitekert, fuzzos témák dominálnak. A hazai fesztiválok állandó szereplői, de több Európa-turnét és egy amerikai turnét is megjártak már. A Grand Mexican Warlock-kal közös országos koncertsorozat után egy két hetes japán turnéra indulnak. Az estet felvezeti a megalakulásának harmadik évfordulóját ünneplő, az erős megborulást borítékoló DLRM. 

Grand Mexican Warlock

​Hosszú hallgatás után a zenekarra rég nem jellemző, szokatlanul sűrű koncertprogrammal tér vissza a banda. A tavaly márciusban a szimplán III címet viselő korongot - mely CD formátum mellett vinylen és kazettán is megjelent - a 2010-ben debütáló Aeons album, valamint a 2014-es a Hell Sweet Hell előzte meg. Mindhárom lemez mind a közönség, mind a szakma részéről kiemelt figyelmet, valamint számos elismerést és díjat kapott. A folytatásban - bár egyelőre még nem egy teljes album - de több új track és egy új videóklip is várható.

Felállás:
Bodóczy Zoltán - ének
Szabó László - gitár
Reich Tamás - gitár
Mohácsi Mátyás - basszusgitár
Hegyi Áron - billentyű
Pap Dávid - dob

Run Over Dogs

Mondták már őket az ország legőszintébb, leghangosabb zenekarának, de ha a Run Over Dogsról van szó, az egyik legkiemelkedőbb itthoni koncertzenekarról beszélünk. A színpadon a kitekert, fuzzos témák, pszichedelikus riffek dominálnak, zenéjüket leginkább a desert rock stíluselemeivel lehet körülírni.

A Run Over Dogs egy 2012-ben alakult, budapesti rockzenekar, a színpadon a kitekert, fuzzos témák dominálnak. A hazai fesztiválok állandó szereplői, de több Európa-turnét és egy amerikai turnét is megjártak már. A Grand Mexican Warlock-kal közös országos koncertsorozat után egy két hetes japán turnéra indulnak.

Az együttes tagjai
Czeglédi Szabolcs: ének, gitár
Vilczek Áron: gitár
Gál Máté: basszusgitár
Juhász Tamás: dob

Lemezek
Noxious Foodies, 2013
Cold Sweat of Lust, 2015
 

DLRM

A zenekar 2014-es megalakulását követően két kislemezzel jött ki, majd néhány tagcsere után kialakult jelenlegi felállása, és idén tavasszal megjelent első nagylemeze a Cheeky Pig, ami azóta több mint 10 országot járt meg a zenekar nyári, és őszi európai turnéjának során. Ezúttal megalakulásának harmadik évfordulóját ünnepli a DLRM az A38 Hajón, ahol az alkalomhoz illően erős megborulásra lehet számítani, és ezúttal a pálinkakör sem maradhat el!

Az A38 Hajó területére való belépéssel hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként felvétel készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Részletek a házirendben.