Ghastly (US) + Dublic, B'Andre, Bevild & Myamo, Sammie Beats, Skrude

Ghastly (US) + Dublic, B'Andre, Bevild & Myamo, Sammie Beats, Skrude

Ghastly (US) + Dublic, B'Andre, Bevild & Myamo, Sammie Beats, Skrude
augusztus
17
csütörtök 22:00
Koncertterem

Ghastly (US) + Dublic, B'Andre, Bevild & Myamo, Sammie Beats, Skrude

  • Elektronikus

Los Angeles nagy mágusa, korszellemünk ütős Szelleme teszi le súlyosan felpörgető névjegyét kiváló társaságban ezen az estén a Hajón.

LINEUP:

✭ GHASTLY (Owsla / USA)
♫ https://soundcloud.com/ghastly

✭ DUBLIC (Next Level / HU)
♫ https://mixcloud.com/dublic

✭ B'ANDRE (Next Level / HU)
♫ https://soundcloud.com/bandre

✭ SKRUDE (Next Level / HU)
♫ https://soundcloud.com/skrude

✭ SAMMIE BEATS (Next Level / HU)
♫ https://soundcloud.com/sammiebeats

✭ MYAMO (Budapest Trap Squad / HU)
♫ https://soundcloud.com/myamo

✭ BEVILD (Budapest Trap Squad / HU)
♫ https://soundcloud.com/bevild

Dublic

Sokoldalú, változatos zenei ízlés, stíluskavalkád jellemzi a Dublic zenei világát, amelyet leginkább az electro house, hiphop, dubstep, funk, grime és breaks gyökerei táplálnak, de szettjeikben mindig megjelennek az éppen legaktuálisabb zenei stílusok is, legyen szó trap-ről, twerkről, bass house-ról vagy technóról akár.

A Dublic ikrek DJ Palotai Jövőzene című legendás Tilos Rádiós műsorában nevelkedtek. Az eddigi évek során rendszeresen felléptek Rewind, Thrasher, Kollektiva, Ninjabreakz, Future Music, FeelGood, Next Level, Bladerunnaz szervezésű partikon és megfordultak Budapest legnagyobb klubjaiban is, az Akváriumban, a Studio-ban, a Dürerben, vagy éppen az A38 Hajón. Az elmúlt években szinte az összes jelentős magyar nagyvárosban jártak headliner-ként, csakúgy, mint a legnagyobb hazai és közép-kelet európai fesztiválokon: Sziget, VOLT, Balaton Sound, Electric Castle, Strand, Green Future stb.

2014 óta a Petőfi Rádió rezindensei, ahol havi rádióműsoruk van. Emellett állandó fellépők a budapesti Next Level bulisorozaton, amely havonta kerül megrendezésre az A38-on és az Akvárium Klubban.
Eddigi pályafutásuk során olyan nemzetközi nevekkel játszottak már együtt, mint a Knife Party, Marshmello, Jauz, Dillon Francis, Baauer, Flosstradamus, Yellow Claw, Troyboi, Wiwek, Hucci, Feed Me, a Foreign Beggars, Flux Pavilion, Borgore, a Zeds Dead, a Stanton Warriors, Krafty Kuts, Dub FX stb.

Galériák

  • Dublic
    Dublic
    2

A helyszín