Elnézést kérünk, éttermünk a mai napon csak 18:00 óráig fogad vendégeket zártkörű rendezvény miatt.

Fu Manchu (US) "Clone of the universe world tour"

Fu Manchu (US) "Clone of the universe world tour"

Fu Manchu (US) "Clone of the universe world tour"
március
16
péntek 20:00
Koncertterem

Fu Manchu (US) "Clone of the universe world tour"

  • Rock

A kaiforniai stoner alapzenekara, a Fu Manchu immár majd harminc éve tolja a sivatagi rock ördögszekerét. A 70-es évekbe beleszerelmesedett, autómániás Scott Hill és társai nagyszabású turnéjukon extra hosszú koncertjeiken eljátsszák egyaránt új és már közkedvelt legsúlyosabb számaikat. A tavasz egyik nagyszabású rock-eseménye az A38 Hajón!

Esemény a facebookon

Galéria

Fu Manchu (US)

A kaliforniai stoner alapzenekara, a Fu Manchu immár majd harminc éve tolja a sivatagi rock ördögszekerét. És bár az együttes rengeteg tagcserén esett át, különösen az első évtizedben, a Fu Manchu ugyanazt az emblematikus hangzást hozza. Súlyos riffek, zuhogó dobok, ugyanakkor mégis van benne valami a kaliforniai napfényből, szörfrockból, laza rock 'n' rollból.

Minderről nyilván a mára megmaradt egyetlen alapító tag, a 70-es évekbe teljesen beleszerelmesedett, autómániás Scott Hill tehet - talán nincs még egy együttes, ami ennyit énekelt volna tuningolt verdákról, végtelen utakról és a vezetésről mint életérzésről.

Bár az elején a lemezeit elképesztő tempóban megjelentető Fu Manchu az utóbbi időben mintha visszaváltott volna hármasba, a zenekar egyáltalán nem pihen. Legújabb turnéján - így az A38 Hajón is - extra hosszú, előzenekar nélküli koncertjén eljátssza majd valamennyi új és régi nagy-nagy szerzeményét.

Lemezek
No One Rides for Me, 1994
Daredevil, 1995
In Search of..., 1996
The Action Is Go, 1997
Eatin' Dust, 1999
King of the Road, 2000
California Crossing, 2001
Start the Machine, 2004
We Must Obey, 2007
Signs of Infinite Power, 2009
Gigantoid, 2014

A zenekar tagjai
Scott Hill: ének, gitár
Brad Davis: basszusgitár
Bob Balch: gitár
Scott Reeder: dob

Galériák

  • Fu Manchu
    2

A helyszín