Elhalasztva! - Fu Manchu (US) - 25th Anniversary Tour

Betegség miatt a Fu Manchu ELHALASZTOTTA őszi európai turnéját. A már megváltott jegyek érvényesek az új időpontra, amely a jövő héten derül ki. Mindenkit időben értesíteni fogunk, de aki mindenképp vissza akarja váltani a jegyét, az az A38 Hajón ezt megteheti!

A kaiforniai stoner alapzenekara, a Fu Manchu immár huszonöt éve tolja a sivatagi rock ördögszekerét. A 70-es évekbe beleszerelmesedett, autómániás Scott Hill és társai nagyszabású turnéval ünneplik a jubileumot. Extra hosszú koncertjeiken természetesen eljátsszák legsúlyosabb számaikat is, illetve az évforduló alkalmából újra kiadott King of the Road lemez teljes anyagát, elejétől végig. Az ősz egyik nagyszabású rock-eseménye az A38 Hajón!

Fu Manchu (US)

A kaliforniai stoner alapzenekara, a Fu Manchu immár huszonöt éve tolja a sivatagi rock ördögszekerét. És bár az együttes rengeteg tagcserén esett át, különösen az első évtizedben, a Fu Manchu tizenegy lemezen át ugyanazt az emblematikus hangzást hozta. Súlyos riffek, zuhogó dobok, ugyanakkor mégis van benne valami a kaliforniai napfényből, szörfrockból, laza rock 'n' rollból.

Minderről nyilván a mára megmaradt egyetlen alapító tag, a 70-es évekbe teljesen beleszerelmesedett, autómániás Scott Hill tehet - talán nincs még egy együttes, ami ennyit énekelt volna tuningolt verdákról, végtelen utakról és a vezetésről mint életérzésről.

Bár az elején a lemezeit elképesztő tempóban megjelentető Fu Manchu az utóbbi időben mintha visszaváltott volna hármasba (a tavalyi Gigantoidra öt évet kellett várni), a zenekar egyáltalán nem pihent. Túl a rengeteg mellékprojekten, a negyedszázados évforduló közledtével elkezdte újrakeverve újra kiadni a régebbi lemezeket. Most a sokak által kulcslemeznek tartott King of the Road van soron. A jubileumi turné alkalmából ismét megjelenik az album. A Fu Manchu a turné során - így az A38 Hajón is) extra hosszú, előzenekar nélküli koncerteket ad majd, amik első részében az életmű legjobbjait játssza, a második részben pedig előadja a teljes King of the Road albumot.

Lemezek
No One Rides for Me, 1994
Daredevil, 1995
In Search of..., 1996
The Action Is Go, 1997
Eatin' Dust, 1999
King of the Road, 2000
California Crossing, 2001
Start the Machine, 2004
We Must Obey, 2007
Signs of Infinite Power, 2009
Gigantoid, 2014

A zenekar tagjai
Scott Hill: ének, gitár
Brad Davis: basszusgitár
Bob Balch: gitár
Scott Reeder: dob

Az A38 Hajó területére való belépéssel hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként felvétel készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Részletek a házirendben.