Bladerunnaz presents: Friday w/ Icicle

Bladerunnaz presents: Friday w/ Icicle

Bladerunnaz presents: Friday w/ Icicle
augusztus
11
péntek 17:00
Tetőterasz

Bladerunnaz presents: Friday w/ Icicle

  • Elektronikus

Icicle a 2000-es évek közepén tűnt fel a drum & bass színtéren, a sokoldalú és technikás holland producer hamar olyan fabeleknél találta magát, mint a Hospital, a Soul:R, a Critical vagy a Renegade Hardware. Azonban első albumát Under The Ice címmel a Shogun Audio jelentette meg, rajta többek között a Dreadnaught című zenével, amely akkoriban talán az egyik legtöbbet játszott dnb szám volt, amely még ma is gyakran előkerül. A bemutatkozó albumot az Entropy követte szintén a Shoigunon, majd tavaly a Post a Visionnél. Emberünk nem csak a drum and bass-en belül sokoldalú, belekóstolt a dubstep és a techno világába is.
Icicle mondhatjuk karrierje kezdete óta visszatérő vendége volt a Bladerunnaz buliknak, a mostani Friday fellépésnek viszont az ad szomorú indokot, hogy úgy döntött befejezi DJ karrierjét, így nagy valószínűséggel most látjuk utoljára Budapesten zenélni.Line up:
Icicle (NL)
DJ Ren
Incident
NiniveJEGYEK/TICKETS:
https://bladerunnaz.com/fridaytickets
A jegyek egyszeri belépésre jogosítanak fel.Szeretnél Friday pólót, sapkát, esetleg biciklicsengőt? Látogass el webshopunkba! Ha szeretnéd levisszük neked Fridayre a kiválasztott termékeket.
https://bladerunnaz.com/shop

Friday 2023 Spotify playlist
https://bladerunnaz.com/FRDYplaylist

Best of Friday Spotify playlist 
https://bladerunnaz.com/FRDbestof


Esemény a facebookon

A helyszín