Fool Moon

Fool Moon

Fool Moon
szeptember
18
kedd 17:30
Koncertterem

Fool Moon

  • Pop

A Fool Moon hazánk első számú, többszörös nemzetközi díjas pop-acappella  együttese immár 15 évnyi sikertörténetet tudhat maga mögött. A Fool  Moonnak köszönhetően az acappella - azaz a hangszerek nélküli, énekelt  popzene - soha nem látott népszerűségre tett szert a magyar közönség  körében. Humoros és szórakoztató, de magas szakmai színvonalú és igényes  stílusú koncertjeik során a műfajjal ismerkedő és a zenéhez értő  hallgatók is egyaránt találnak kedvükre valót. Rendhagyó zeneóráik,  mesterkurzusaik, tévés szerepléseik hatására Magyarországon az acappella  zene előtérbe került, és egyre több acappella együttes megalakulásának  mozgatórugója is.

Eddigi pályafutásuk alatt 6 nagylemezt, 6  nemzetközi és magyar díjat, számos jelölést, elismerést, és a hazai  zenei élet legnagyobb előadóival közös együttműködést mondhat magáénak.

Nevükhöz  fűződik a magyar popzene történetének első, rádiók által is játszott  pop-acappella slágere is, a “Kettesben jó”, amely a Sherlock Holmes  nevében című ifjúsági film végefőcím-dalaként csendült fel a hazai és  külföldi mozikban.

Ugyancsak a Fool Moon az első acappella  formáció, mely A Dal c. Eurovíziós dalválogatóban szerepelt. Az együttes  a második helyezésig menetelt saját, It Can't Be Over c. dalával, amely  által az egész ország megismerhette őket és a műfajt.

Esemény a facebookon

A helyszín