Programjaink a hatályos jogszabályoknak megfelelően magyar védettségi igazolvánnyal / EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal, valamint érvényes személyi igazolvány vagy útlevél együttes felmutatásával látogathatóak.

Éttermünk kedden 14:30-kor, szerdán 16:00-kor, csütörtökön 15:30-kor zár.

Folkfonics

Folkfonics

Folkfonics
november
1
hétfő 16:00
Koncertterem
  • Rock
  • Világzene, Népzene

A Folkfonics zenekar sokszínű zenei világában népdalok, irodalom és saját dallamok  keverednek alternatív rock-pop-funk-swing köntösbe bújtatva. Előadásaikra éppúgy jellemző a megihletett,csendes, ülős jelleg, mint a  táncra invitáló zenék.

Két karodban című első albumuk 2018. decemberében jelent meg, kiváló kritikákat kapott több zenei lapban is. A Fidelio magazin De szeretnék című dalukat a 10 legjobb József Attila feldolgozás közé választotta 2017-ben.

2019-ben dupla ifjúsági koncertet adtak akusztikus formációban a Művészetek Palotájában, valamint felléptek nyáron Kínában, a Hangzhouban megrendezett BudapesFest fesztiválon.

A  Folkfonics Quartet akusztikus formációja mellett nagy örömmel játszanak  nyolcfős nagyzenekari formációban. A mai koncert különlegessége, hogy a  meghívott vendégelőadóval és billentyűs hangszerekkel összesen 10 fősre  bővülő nagyzenekar a hamarosan megjelenő második album új dalait és a  nagyzenekart teljes hangzásában csillantja meg.

Esemény a facebookon

A helyszín