Programjaink a hatályos jogszabályoknak megfelelően magyar védettségi igazolvánnyal / EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal, valamint érvényes személyi igazolvány vagy útlevél együttes felmutatásával látogathatóak.

Éttermünk kedden 14:30-kor, szerdán 16:00-kor, csütörtökön 15:30-kor zár.

Új időpont: Fleshgod Apocalypse, Ex-Deo

Új időpont: Fleshgod Apocalypse, Ex-Deo

Új időpont: Fleshgod Apocalypse, Ex-Deo
2022. október
20
csütörtök 00:00
Koncertterem

Új időpont: Fleshgod Apocalypse, Ex-Deo

  • Komolyzene
  • Metál

Az elmúlt évtized egyik leglátványosabb underground zenekari karrierjét tudhatja maga mögött a Fleshgod Apocalypse. A 2007-ben alakult hattagú csapat minden korábbinál gyorsabban és sikeresebben építette fel saját, innovatív death metal műfaját, mely a legnagyobb klasszikusok – így a Morbid Angel, a Deicide vagy a Cannibal Corpse – valamint Haydn, Mozart és Beethoven, vagy éppen híres filmzene írók, így Hans Zimmermann vagy John Williams zeneiségét gyúrja össze.

A technikás olasz death metal zenekar Veleno címmel jelentette meg ötödik nagylemezét, ezt megelőzően legutóbb King címmel hoztak ki lemezt 2016-ban. A Jacob Hansennel készített Veleno borítóját Travis Smith készítette, és a csapat első munkája a két évvel ezelőtt távozott Tommaso Riccardi énekes/gitáros és Cristiano Trionfera gitáros nélkül: őket Fabio Bartoletti gitáros és David Folchitto dobos váltotta, az énekért pedig ismét a főnök, Francesco Paoli felel. A Fleshgod Apocalypse 2022-ben Európa-turnéra indul majd a lemezzel, méghozzá a Kataklysm-vezér Maurizio Iacomo másik csapatával, a 2008-ban beindított Ex Deo-val. 

  A helyszín