A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel az A38 Hajó teljes területén kötelező a maszk viselése, kontaktmentes hőmérővel véletlenszerűen ellenőrizzük látogatóink testhőmérsékletét.
Az új nyitvatartási szabályok értelmében a Hajó minden nap 23:00-kor bezár.

Elhalasztva: Fleshgod Apocalypse, Ex-Deo

Elhalasztva: Fleshgod Apocalypse, Ex-Deo

Elhalasztva: Fleshgod Apocalypse, Ex-Deo
október
22
csütörtök 00:00
Koncertterem

Elhalasztva: Fleshgod Apocalypse, Ex-Deo

  • Komolyzene
  • Metál
  • Rock

Az új dátum: 2021 október 22.

Az elmúlt évtized egyik leglátványosabb underground zenekari karrierjét tudhatja maga mögött a Fleshgod Apocalypse. A 2007-ben alakult hattagú csapat minden korábbinál gyorsabban és sikeresebben építette fel saját, innovatív death metal műfaját, mely a legnagyobb klasszikusok – így a Morbid Angel, a Deicide vagy a Cannibal Corpse – valamint Haydn, Mozart és Beethoven, vagy éppen híres filmzene írók, így Hans Zimmermann vagy John Williams zeneiségét gyúrja össze.

A technikás olasz death metal zenekar Veleno címmel május 24-én jelentette meg ötödik nagylemezét, ezt megelőzően legutóbb King címmel hoztak ki lemezt 2016-ban. A Jacob Hansennel készített Veleno borítóját Travis Smith készítette, és a csapat első munkája a két évvel ezelőtt távozott Tommaso Riccardi énekes/gitáros és Cristiano Trionfera gitáros nélkül: őket Fabio Bartoletti gitáros és David Folchitto dobos váltotta, az énekért pedig ismét a főnök, Francesco Paoli felel. A Fleshgod Apocalypse 2020 októberében Európa-turnéra indul majd a lemezzel, méghozzá a Kataklysm-vezér Maurizio Iacomo másik csapatával, a 2008-ban beindított Ex Deo-val. A turnénak lesz magyar állomása is, október 22-én az A38 Hajón.

  

A helyszín