Flanger Kids, Lily Gasc (CH)

Flanger Kids, Lily Gasc (CH)

Flanger Kids, Lily Gasc (CH)
március
10
csütörtök 19:30
orr stúdió

Flanger Kids, Lily Gasc (CH)

  • Elektronikus
  • Indie
  • Pop

Édes-szomorú ezerszínű hangzásvilág és gyönyörű hálószobapop dalok egy remek magyar fiatal formáció és egy svájci lányprojekt részéről.

A Flanger Kids Gyarmati Fanny és Szczuka Panka 2020-ban alakult elektropop duója.
Debütáló daluk, az In Your Room 2020 nyarán felkerült a Telekom Electronic Beats POPPING válogatáslemezére. Első kislemezük, a Dreaming of a Better World 2021 áprilisában jelent meg a Move Gently Records gondozásában.

    

Lily Gasc 11 éves kora óta Lausannben él, az éneklés az a tevékenység, amelyben igazán megtalálta élete értelmét. Szülinapjára minden évben koncertjegyeket kért, hogy így szökhessen meg a mindennapok nyomása elől. Lily melankólikus, sajátosan csillogó szerzeményeit ötvözi az általa írt szövegekkel, a felvételek produceri munkálataiért is ő felel.

   

A Liveurope concert: the first pan-European initiative supporting concert venues in their efforts to promote emerging European artists. Liveurope is co-funded by the Creative Europe programme of the European Union.

Esemény a facebookon

Galéria

A helyszín

orr stúdió
European talents on the horizon

Amióta először kinyitotta kapuit az A38 Hajó, az a célunk, hogy feltörekvő előadóknak biztosítsunk bemutatkozási lehetőséget. Játszott nálunk rengeteg magyar és...