Programjaink a hatályos jogszabályoknak megfelelően magyar védettségi igazolvánnyal / EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal, valamint érvényes személyi igazolvány vagy útlevél együttes felmutatásával látogathatóak.

Fine Selection #115 ● DIERU [Honne Music, México]

Fine Selection #115 ● DIERU [Honne Music, México]

Fine Selection #115 ● DIERU [Honne Music, México]
szeptember
16
csütörtök 17:00
Orrterasz

Fine Selection #115 ● DIERU [Honne Music, México]

  • Elektronikus

● Dieru [Honne Music, México]
● Vayna [Stop Thinking]
● Electric Boutique [Fine Selection]


Egy  kicsit több, mint 2 éve már, hogy Dieru barátunk először járt nálunk.  Mexiko egyik legkiemelkeőbb tehetségének nevét, olyan kiadók jegyzik,  mint Capodere, KINA, Doppel-Audio és még sorolhatnánk. Saját kiadoója a  Honne Music is nagyon jól pörög, amely mellett beindított egy vinyl only  kiadót is az UFO Seriest, melynek első lemezét Raresh és Ricardo  Villalobos hullámosra játszotta májusban a Space Miamiban. Szóval  valószínűleg lesz nála pár patent zene a hajós puskalábak legnagyobb  örömére. Várjuk!
Dieru mellett első alkalommal látjuk vendégül a Stop  Thinking bárot, Vaynát, aki az utobbi időben egyre magasabbra tolja a  mércét a hazai party szervezésben és emellett kiváló szelektor is. Remek  felvezetése lesz mexikói vendégünknek.Elővételes jegyet az A38 oldalán tudtok vásárolni, a helyszínen SZÉP kártyával is lehet (mindhárom szolgáltató, mindhárom zseb).
A  Fine Selection a hatályos jogszabályoknak megfelelően védettségi  igazolvánnyal/applikációval és érvényes személyi igazolvány vagy útlevél  bemutatásával látogatható. Kérünk mindenkit, hogy ennek tudatában  vásároljon jegyet. Az ennek hiányában vásárolt jegyeket nem áll  módunkban visszaváltani.

A helyszín