Fák Alatt, Meg Egy Cukorka

Fák Alatt, Meg Egy Cukorka

Fák Alatt, Meg Egy Cukorka
július
15
szerda 20:00
Tetőterasz

Fák Alatt, Meg Egy Cukorka

  • Pop
  • Rock

A bölcsészdance és a pszihoanalitikus rock’ n’ roll egy könnyed nyári este erejéig összeáll.  Hogy mi lesz ebből?  Egy vidám és rendhagyó szerda este!

Fák Alatt zenekar

A négyes népzenei motívumokkal gazdagított, Szabó Balázs Bandáját idéző örömzenéjét egy interjú során találóan “bölcsészdance"-ként definiálták, ami a lehető legtökéletesebben lefesti olykor bormámoros, fellegek felett járó, máskor merengő, morfondírozó, szövegcentrikus dalaikat.

  

Meg Egy Cukorka

Magasan szálló, széleken táncoló, magyar szövegű, pszichoanalitikus pop'art rock'n'roll. Ez jellemzi a Meg Egy Cukorka zenekart, akik most végre újra színpadra állnak az A38 tetőteraszán. A jól megszokott hangulattal, és talán pár új dallal is készülnek nektek.

A Meg Egy Cukorka még csak három éve koptatja a színpadok deszkáit, de már bebizonyosodni látszik, hogy a magyar dalszövegek és a gitárzene korszakának messze sincs még vége. Bár az alulról építkezésben, a függetlenségben és a kompromisszummentes alkotásban hisznek, mégis populárisnak tekinthető zenéjük, hiszen a koncertközönség pillanatok alatt szereti meg őket őszinte dalszövegeik és kifogyhatatlan energiájú kisugárzásuk miatt. 

"

A helyszín