Estendøn (SK), Gorlo Volka (SK)

Estendøn (SK), Gorlo Volka (SK)

Estendøn (SK), Gorlo Volka (SK)
június
4
péntek 19:00
kiállítótér

Estendøn (SK), Gorlo Volka (SK)

  • Jazz
  • Rock
  • Világzene, Népzene

Felvidéki színekben érkezik az Estendøn és a Gorlo Volka a Kiállítótérbe. A héttagú Estendon (ejtsd: estendőn) dinamikus dalaihoz többségében lírai szövegek társulnak, olykor-olykor komolyzenei motívumokat is beépítenek a rock, a funk, a jazz és a világzenei elemek mellé. A farnadi székhelyű zenekar először 2017-ben mutatkozott be a hajó színpadán, az 1K Fesztiválnak visszatérő fellépői.

A lírai power-popban utazó Gorlo Volka középpontjában Farkas Meli áll, ő írja a dalokat és énekel, valamint az ő nevét rejti a zenekar elnevezése is, melynek jelentése farkastorok. A formáció 2019 óta zenél együtt, azóta a felvidéki zenei paletta kikerülhetetlen elemei lettek. 

  

Az 1Kárpát-medence Fesztivál 2021-ben is a magyar kultúra diverzitását ünnepli az A38 Hajó fedélzetén. Június 2 és 9 között számos határon túli vonatkozású összművészeti kollaboráció várja a közönséget a nemzeti összetartozás napja alkalmából. Az 1K Fesztivált az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően tartjuk meg. A kulturális rendezvény védettségi igazolvány felmutatásával látogatható. Galéria

Fellépők

Galériák

  • Estendøn
    1

A helyszín