ersch (Siklósi Örs, AWS)

ersch (Siklósi Örs, AWS)

ersch (Siklósi Örs, AWS)
április
29
hétfő 20:00
étterem

ersch (Siklósi Örs, AWS)

  • Rock

Ha egy koncert jó, az már magában is elég jelentős élvezet, ha  mindez ráadásul barátságos és intim környezetben, finom falatok és jó  italok mellett zajlik, az elmondhatatlan boldogságot okoz. E két cél  keresztezését célozza be az A38 Hajó új sorozata, a Beats & Bites,  melynek helyszíne a megújuló, különleges dunai panorámával  rendelkező  A38 Étterem.    

Április 29-én a kortárs metál  egyik legismertebb dalszerző-előadója, Siklósi Örs lesz a vendégünk,  akit elsősorban az Eurovíziót is megjárt AWS-ből ismerhetünk. Ezen a hétfő estén persze nem a zúzás lesz fókuszban: Ersch egy szál gitárral  mutatja be sokoldalúságát, amit az elkötelezett rajongók már jól  ismernek, de ilyen környezetben eddig kis eséllyel láthattak. Egyszerre  lesz fellépő és asztaltársaság az A38 Beats & Bites sorozatának  ötödik felvonásán, amit a dunai panoráma és a finom vacsora tesz majd  teljessé.

Vegetáriánus menüajánlat (5900 Ft):

- grillezett zöldségek tócsnilepényben

- somlói pohárkrém

Húsos menüajánlat (6900 Ft):

- borjúpörkölt tócsnilepényben

- somlói pohárkrém

Választható előétel (950 Ft): 

- erőleves tojással


Esemény a facebookon

Galéria

A helyszín

étterem
A38 Beats & Bites

Ha egy koncert jó, az már magában is elég jelentős élvezet, ha mindez ráadásul barátságos és intim környezetben, finom falatok és jó italok mellett zajlik, az e...