Programjaink a jogszabályoknak megfelelően magyar védettségi igazolvánnyal / EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal, valamint érvényes személyi igazolvány vagy útlevél együttes felmutatásával látogathatóak. Ezek mellett kiemelten javasoljuk mindenki számára a maszkhasználatot is.

Én vagyok Te - Lóci Játszik zenekar,  Dallos Bogi, Nótár Mary

Én vagyok Te - Lóci Játszik zenekar, Dallos Bogi, Nótár Mary

Én vagyok Te - Lóci Játszik zenekar,  Dallos Bogi, Nótár Mary
december
8
szerda 13:00
orr stúdió

Én vagyok Te - Lóci Játszik zenekar, Dallos Bogi, Nótár Mary

  • Pop

Vegyél részt egy izgalmas, új műsor felvételén, ahol 3 ismert zenekarral is találkozhatsz! Színpadon a Lóci Játszik zenekar, Dallos Bogi és Nótár Mari!

Vegyél részt az M2 Petőfi TV új showműsorának felvételén! Három előadó, három sláger és egy nagy csavar. Az „Én vagyok Te!” adásaiban hétről hétre születnek újjá a már jól ismert dallamok. Sorsolás útján derül ki, ki kinek a dalát dolgozhatja át, a feladatra egy hetük van a zenészeknek. Minden adásban végig követjük a folyamatot a próbateremből egészen a színpadig! Egy mini show keretein belül pedig egymás előtt debütálnak az új szerzemények az A38 Hajón.

Ezen a héten a Lóci Játszik zenekar, Dallos Bogi, Nótár Mary prezentálják egymásnak az átdolgozott dalokat.

A részvétel ingyenes, regisztrációhoz kötött. 

Esemény a facebookon

A helyszín

orr stúdió
Én vagyok Te!

Három előadó, három sláger és egy nagy csavar. Az „Én vagyok Te!” adásaiban hétről hétre születnek újjá a már jól ismert dallamok. Sorsolás útján derül ki, ki k...