Elnézést kérünk, éttermünk a mai napon nem fogad vendégeket zártkörű rendezvény miatt. Csütörtökön 11:00-től várjuk ismét vendégeinket!

Editors (UK), October Drift (UK)

Editors (UK), October Drift (UK)

Editors (UK), October Drift (UK)
április
16
hétfő 20:00
BNMC

Editors (UK), October Drift (UK)

A Barba Negrában lesz megtartva

 • Indie

Kedves Közönség! Két szuper hírünk is van: amellett, hogy ma kijött az Editors új albuma, a nagy érdeklődésre való tekintettel áthelyeztük a koncertet a megújult Barba Negrába! Ennek a másik oka, hogy a zenekar olyan színpadi technikával érkezik, amelynek a teljes élményt adó kihasználására csak az új helyszínen van lehetőség. És ha ez még nem lenne elég, további elkülönített erkély jegyek is felszabadultak! Csapjatok le az elérhető helyekre, amíg lehet! Addig is itt a zseniális új album ízlelgetésre! 

A brit indie egyik legfontosabb zenekara, az Editors visszatér, ezúttal a Barba Negrában vezeti majd fel sajátosan sötét diszkóját, melyben ott kavarognak a gitár-orientált rockzenés hatások, az új-hullámos hangzás és a fülbemászó riffek. Nem véletlenül emlegette őket a kritika a brit Interpolként; az amerikaiakhoz hasonlóan pedig várhatóan ők is egy nehezen feledhető koncerttel térnek vissza Magyarországra.

 Az estet felvezeti a kitűnő fiatal angol, egyszerre ütős és dallamos October Drift banda!

Jegyek szeptember 21-étől vásárolhatók.

Galéria

Fellépők

Galériák

 • Editors
  4
 • October Drift
  1
 • Pesti Estek: Editors (UK), Public Service Broadcasting (UK)

  2015. december 8.

  25

A helyszín

BNMC