A Dining City időszakában március 7 és 24 között éttermünk nyitvatartása: H-P 10-22-ig, Sz és V: 12-22-ig!

Echt! (BE)

Echt! (BE)

Echt! (BE)
február
21
szerda 20:00
orr stúdió

Echt! (BE)

  • Hiphop, Funk, Soul

  

Egy olyan társadalomban, amely szinte kizárólag a technológia felé irányul, az ECHT! egy másik utat kovácsol, amely ehelyett a mechanikus helyett az emberit. A valódi bőrből és csontból álló alkotói folyamatuk középpontjában az elektronikus és hip-hop zene hatásai törtek elő valódi hangszereken való szakszerű játékukon keresztül.

A brüsszeli székhelyű kvartett jazz-képzésüket számos zenei hatás szolgálatába állítja, a „Stones Throw” csillagkép gőzétől (J Dilla, Jonwayne, Madlib) a „20/20” galaxis hangjáig (Ivy Lab) , Ügyes).

ECHT! kirobbanó élő fellépéseiről ismert. A DJ-szett formátuma által ihletett banda ütemről ütemre halad, átmeneteket és kitérőket kutat, egy megállás nélküli felemelkedést építve.

2017 óta a brüsszeli színtéren kristályosították ki innovatív stílusukat és hangzásukat. Barátaikkal, Commander Spoon-nal együtt a Niveau4XXL belga rapperek új generációjával dolgoztak együtt a Couleur Café 2019 fesztiválon. Néhány hónappal később az ECHT! 'DOUF' debütáló EP-je az Sdban Ultra lemezkiadónál jelent meg.

A 2020-as furcsa év során a Red Bull Elektropedia a 3. díjat nyerte el a zenekar a „Fresh on the scene” kategóriában, a „DOUF” pedig a legjobb EP-re jelölték. Lehetőségük volt emlékezetes műsorokat tartani a Fifty Session & Les Nuits du Botanique rendezvényen.

Erősen indult az idei év az ECHT-val! 's BREWmixes: 20 perces beat-to-beat élő előadások sorozata. Kettőt a Lefto játszott a Kiosk Radio-n (BXL), a Worldwide FM-en (London) és a The Lot Radio-n (NYC); az egyiket a Studio Brussel emelte ki.

De a legjobb még hátravan... az első album néhány hónapon belül esik!

Az „Echt” jelentése „vrai de vrai” – „igaz” vagy „igazi” brusseleirben (brüsszeli brabanti dialektus). Közvetlen utalás arra, hogy hangátvitelük „valódi”, hagyományos hangszerekkel adják elő, szemben a produkció által sugalmazott számítógépes zenével. Az is összefügg azzal, hogy a banda egyik tagja sem brüsszeli származású – Federico Pecoraro basszusgitáros Olaszországból, Dorian Dumont billentyűs Franciaországból, Martin Méreau dobos és Florent Jeunieaux gitáros pedig Monsból (Belgium) érkezett.

A koncert a LivEurope támogatásával valósult meg.

Esemény a facebookon

Galéria

A helyszín

orr stúdió