Dub FX (UK)

Dub FX (UK)

Dub FX (UK)
szeptember
28
csütörtök 20:00
Koncertterem

Dub FX (UK)

  • Hiphop, Funk, Soul

Tizenhat éves kora óta zenél, a punk-rocktól a reggaen át a jazzig számtalan műfajban kipróbálta magát. Végül a hip-hop és az utcazenélés futtatta be: Dub FX ma már világszerte ismert és népszerű zenész.

Benjamin Stanford, vagy, ahogy a legtöbben ismerik, Dub FX az elmúlt években a nemzetközi hip-hop szcéna egyik legnagyobb hatású előadójává vált. 

Dub FX, az ausztrál zenész, utcai előadóművész és társadalmi aktivista 15. európai turnéját jelenti be, amely támogatja a várva várt Infinite Reflection című albumát. A turné a tervek szerint 2023. szeptember 21-én indul, és varázslatos élménynek ígérkezik az európai rajongók számára.

Az élő looping, a beatbox és a világszínvonalú produkció egyedülálló keverékével a Dub FX világszerte elismertségre tett szert a pozitivitás, az egység és a társadalmi tudatosság előmozdításában egyedi és erőteljes szövegeivel. Közelgő albuma, az "Infinite Reflection" a lelkes hangokat, a fejet bólogató ütemeket és a pozitív tudatos üzenetküldést ünnepli, és 2023 augusztusában jelenik meg.

„A fesztiválok gonoszak, de rövidek... a klubokban kibővíthetem a listát, és valóban utazásra viszem az embereket! Alig várom” – mondta Dub FX. Az európai turné során a férfi Európa legikonikusabb helyszínein lép fel. A turné nagy energiájú és magával ragadó élő show-k hosszú sorozatának ígérkezik, amely egy másik dimenzióba repíti a rajongókat.

A helyszín