Die Krupps (DE), Viral (USA), Manntra (HR)

Die Krupps (DE), Viral (USA), Manntra (HR)

Die Krupps (DE), Viral (USA), Manntra (HR)
december
12
csütörtök 20:00
Koncertterem

Die Krupps (DE), Viral (USA), Manntra (HR)

  • Industrial

A gyári zajok, a fémes csörgésű elektronika, a feszes szintitémák és a metalos komorság hívószava közel negyven éve jelent egyet a düsseldorfi Die Krupps hagyatékával, amin olyan produkciók nőhettek fel az elmúlt évtizedekben, mint a Rammstein vagy az Oomph!. A minden értelemben műfajteremtő zenekar tavaly augusztusi, a Front Line Assembly-vel közös koncertje után headlinerként tér vissza az A38 Hajóra decemberben. A kilencvenes évekre már világhírűvé vált, és addigra egy egész zsánert saját képére formáló zenekar Vision 2020 című új lemezét mutatja be a korábbi kedvencek szemlézése mellett.

Hallgasd meg az új albumot!

A  Krupps-koncertet a műfaj két újabb nemzetközi tehetsége, a  horvátországi Manntra és a Los Angeles-i Viral fellépései vezetik fel.

Galéria

Die Krupps (DE)

A gyári zajok, a fémes csörgésű elektronika, a feszes szintitémák és a metalos komorság hívószava közel negyven éve jelent egyet a düsseldorfi Die Krupps hagyatékával, amin olyan produkciók nőhettek fel az elmúlt évtizedekben, mint a Rammstein vagy az Oomph!. A minden értelemben műfajteremtő zenekar négy év után tér vissza Magyarországra, hogy életművének minden állomásából, hőskorszakából és kísérletezős periódusaiból egyaránt válogathasson. A kilencvenes évekre már világhírűvé vált, és addigra egy egész zsánert saját képére formáló zenekar Bill Leeb zenekarával, a Front Line Assembly-vel tér vissza, akik a kilencvenes években remixeltek is 'Krupps dalokat, és azóta is többször keresztezték egymás útjait.

Linkek

Galériák

  • Die Krupps
    1
  • Front Line Assembly (CAN), Die Krupps (DE)

    2018. augusztus 31.

    40

A helyszín