Programjaink a jogszabályoknak megfelelően magyar védettségi igazolvánnyal / EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal, valamint érvényes személyi igazolvány vagy útlevél együttes felmutatásával látogathatóak. Ezek mellett kiemelten javasoljuk mindenki számára a maszkhasználatot is.

 Дeva (live), Ben Leavez (live)

Дeva (live), Ben Leavez (live)

 Дeva (live), Ben Leavez (live)
december
16
csütörtök 20:00
Koncertterem

Дeva (live), Ben Leavez (live)

  • Elektronikus
  • Pop

A Fa lenni c. single az első előhirnöke a janurában megjelenő Deva debüt albumnak. Ez a koncert a single bemutatója, egyben Deva évzáró-karácsonyi koncertje is. A különleges estet Ben Leavez live-actje nyitja majd.

  

Esemény a facebookon

Дeva

Дeva, a budapesti Takács Dorina DIY solo projektje. A 20 éves előadó életében mindig is óriási szerepet töltött be a zene - számos színházi darabban és kórusban szerepelt. Számait ő írja, producereli és énekli, sőt a lemezborítóit is ő készíti. Különleges zenéje egy ősi földre kalauzolja a hallgatót - atmoszferikus lágy hangok, a selymesen pulzáló basszus és a többszólamú mantrák a magyar népdalok varázslatos szövegeivel vannak fűszerezve.

A produkciót szinte azonnal beválogatták a több mint 10 országot érintő LiveEurope digitális turnéra. Neve már felkerült a HOTS (Hungarian Oncoming Tunes) shortlistjére, amely a nemzetközi zenei színtéren aktuálisan legpiacképesebb előadók névsora. Számai már számos európai rádió játszási listáin szerepelnek és a Spotify dedikált playlistjeire is felkerültek.

A Fa lenni c. single az első előhírnöke Deva janurában megjelenő debüt albumának. A dalhoz egy misztikus videó is forgott Bertók Andrea rendezésében, amely az új dallal együtt lát majd napvilágot. Ez az alkalom egyben Deva évzáró-karácsonyi koncertje is lesz. A megszokott koncertfelálláson kívül meglepetésvendégekre is számíthat a közönség.

A varázslatos világ megteremtéséhez a Makro VJ csapata járul hozzá, akik szokatlan közelségből mutatják majd be a természetünk világát a mikroszkópjuk segítségével. A különleges estét Ben Leavez live-actje nyitja majd, akinek novemberben debütált első nagylemeze.

  

Linkek

Galériák

  • Belau Colourwave lemezbemutató, Deva

    24
  • Deva (live)

    32

A helyszín