Dennie Wander (UK) kislemez-bemutató, vendég: Einstand, The Apes

Dennie Wander (UK) kislemez-bemutató, vendég: Einstand, The Apes

Dennie Wander (UK) kislemez-bemutató, vendég: Einstand, The Apes
június
2
csütörtök 19:00
Tetőterasz

Dennie Wander (UK) kislemez-bemutató, vendég: Einstand, The Apes

Dennie Wander londoni származású, Budapesten élő énekes, dalszövegíró energikus és szenvedélyes, ezúttal ráadásul kislemez-bemutató koncertet  ad két másik nagyszerű produkció társaságában ezen az estén.

Dennie Wander: 

Dennie Wander londoni származású, Budapesten élő énekes, dalszövegíró. Jelenleg nagy feltűnést kelt a budapesti zenei életben, hiszen Dennie Wander albumának 2021 októberi bemutatójára az összes jegy elkelt a Robotban és teltházas koncertet adott augusztusban az A38 hajón, egy olyan előadással, ahol azonnal táncra perdítette a nézőket, hatalmas bulit kerekítve. Dennie energikus és szenvedélyes koncertjei során olyan művészeket támogatott, mint The Feeling a híres London 02 Arénában több mint 5000 ember előtt. Dennie 2021 augusztusi, A38-as élő koncertjét a közelmúltban sugározta a Petöfi 2 TV csatorna. 


FB: https://www.facebook.com/denniewander 

IG: https://www.instagram.com/denniewander/ 

Spotify: https://spoti.fi/3IzGGTG 

Support: 

EINSTAND 

Posztapokaliptikus turbópop a 3000-es évek slágereivel Az Einstand zenekar ráunva a távoli jövőre egy nap úgy döntött, hogy visszatér 2016-ba végigcsörömpölni a nagyvilág színpadait, hogy ne csak a 3000-es évek, hanem minden idők egyik zenekara lehessen. A posztapokaliptikus turbópop stílus gyakorlójaként a banda küldetésének tekinti, hogy dalait kiéheztetett vérebekként szabadítsa rá e gyanútlan világra, remélve hogy azok elég nagyot harapnak. 

FB: https://www.facebook.com/einstandzenekar 

YT: https://www.youtube.com/einstandzenekar 

IG: https://www.instagram.com/einstandzenekar/ 

Spotify: https://spoti.fi/3K7YA0F 

WEB: https://www.einstand.band/ 


THE APES 

Atmoszférikus indie rock 

2020 nyarán alapult négy fős formáció, melynek tagjai korábban ketten vagy hárman már több formációban is játszottak együtt, de ebben a felállásban találták meg azt a baráti és alkotói kört melyben gondolkodásmódjuk a többiekével kiegészülve kiteljesedhet. Fő profilja az lágy Indie Rock, de gyakran más műfajokból is építkezik azok motívumait a gitárzene köntösébe öltöztetve, így feszesebb, súlyosabb vagy épp játékosabb dalok teszik változatossá a zenekart, míg a tagok ösztönös játékstílusai koherenssé. 

YT: https://www.youtube.com/channel/UClyRa8Vo0d_DbnbfmzwsKdA 

IG: https://www.instagram.com/the.apes.band 

SPOTIFY: https://open.spotify.com/artist/6MIV9trno2O7JhP0LR6lpH  

Dennie Wander: Dennie Wander londoni származású, Budapesten élő énekes, dalszövegíró. Jelenleg nagy feltűnést kelt a budapesti zenei életben, hiszen Dennie Wander albumának 2021 októberi bemutatójára az összes jegy elkelt a Robotban és teltházas koncertet adott augusztusban az A38 hajón, egy olyan előadással, ahol azonnal táncra perdítette a nézőket, hatalmas bulit kerekítve. Dennie energikus és szenvedélyes koncertjei során olyan művészeket támogatott, mint The Feeling a híres London 02 Arénában több mint 5000 ember előtt. Dennie 2021 augusztusi, A38-as élő koncertjét a közelmúltban sugározta a Petöfi 2 TV csatorna. YT: https://youtu.be/B6fhmLxYCC8 FB: https://www.facebook.com/denniewander IG: https://www.instagram.com/denniewander/ Spotify: https://spoti.fi/3IzGGTG Support: EINSTAND Posztapokaliptikus turbópop a 3000-es évek slágereivel Az Einstand zenekar ráunva a távoli jövőre egy nap úgy döntött, hogy visszatér 2016-ba végigcsörömpölni a nagyvilág színpadait, hogy ne csak a 3000-es évek, hanem minden idők egyik zenekara lehessen. A posztapokaliptikus turbópop stílus gyakorlójaként a banda küldetésének tekinti, hogy dalait kiéheztetett vérebekként szabadítsa rá e gyanútlan világra, remélve hogy azok elég nagyot harapnak. FB: https://www.facebook.com/einstandzenekar YT: https://www.youtube.com/einstandzenekar IG: https://www.instagram.com/einstandzenekar/ Spotify: https://spoti.fi/3K7YA0F WEB: https://www.einstand.band/ THE APES Atmoszférikus indie rock 2020 nyarán alapult négy fős formáció, melynek tagjai korábban ketten vagy hárman már több formációban is játszottak együtt, de ebben a felállásban találták meg azt a baráti és alkotói kört melyben gondolkodásmódjuk a többiekével kiegészülve kiteljesedhet. Fő profilja az lágy Indie Rock, de gyakran más műfajokból is építkezik azok motívumait a gitárzene köntösébe öltöztetve, így feszesebb, súlyosabb vagy épp játékosabb dalok teszik változatossá a zenekart, míg a tagok ösztönös játékstílusai koherenssé. YT: https://www.youtube.com/channel/UClyRa8Vo0d_DbnbfmzwsKdA IG: https://www.instagram.com/the.apes.band SPOTIFY: https://open.spotify.com/artist/6MIV9trno2O7JhP0LR6lpH

A helyszín