Programjaink a hatályos jogszabályoknak megfelelően magyar védettségi igazolvánnyal / EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal, valamint érvényes személyi igazolvány vagy útlevél együttes felmutatásával látogathatóak.

Deck az A38 Hajón: Kertai Csenger, Hász Eszter Quintet

Deck az A38 Hajón: Kertai Csenger, Hász Eszter Quintet

Deck az A38 Hajón: Kertai Csenger, Hász Eszter Quintet
szeptember
21
kedd 20:00
orr stúdió

Deck az A38 Hajón: Kertai Csenger, Hász Eszter Quintet

  • Jazz 

A zene és szöveg fúziójára építő Deck szeptemberi epizódjában Kertai Csenger frisskötetes szerző és a Hász Eszter Quintet lépnek színpadra. A 2019 óta fiatal tehetségeket bemutató Deck-széria újabb állomásához érkezett: a korábbi fellépők közül néhányan már második kötettel büszkélkedhetnek, illetve megtörtént az első, vagy éppen a második lemezük kiadása.


Kertai Csenger költő érkezik visszatérőként a fedélzetre: Hogy nekem jó legyen címmel jelent meg a második kötete a Napkút Kiadónál, ami a hétköznapokban beálló hiányérzetet járja körül, vallásos és szerelmi olvasatokkal.

Hász Eszter kvintettje gondoskodik a dallamokról: a névadó Hász Eszter 2017 nyarán hívta össze négy tehetséges társát a közös munkára. Repertoárjukban a saját szerzemények mellett jazz-örökzöldek, elektronikus zenei elemek, valamint népdal feldolgozás is megtalálható. 2020 februárjában teltházas koncertet adtak a Müpa Jazzshowcase-en.


A zenekar tagjai:

Hász Eszter  - ének

Vadász Gellért - szaxofon

Horváth Albert - zongora

Pál Gábor - basszusgitár

Varga Szabolcs - dob


❗ Az aktuális járványügyi szabályok értelmében a zenei-irodalmi programot csak a védettségi igazolvánnyal rendelkezők látogathatják - amely csak a személyi igazolvány egyidejű bemutatásával érvényes. 
Esemény a facebookon

Galéria

A helyszín

orr stúdió
16. Újbuda Jazz Fesztivál

Budapest XI. kerülete, azaz Újbuda két fontos kulturális központja, az A38 Hajó és a Fonó rendezi meg idén a 16. Újbuda Jazz Fesztivált. Az elmúlt években igazi...

Zenei-irodalmi programok az A38 Hajón