Programjaink a hatályos jogszabályoknak megfelelően magyar védettségi igazolvánnyal / EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal, valamint érvényes személyi igazolvány vagy útlevél együttes felmutatásával látogathatóak.

Deck az A38 Hajón: Kalapkabát, Bán-Horváth Veronika, Katona Ágota

Deck az A38 Hajón: Kalapkabát, Bán-Horváth Veronika, Katona Ágota

Deck az A38 Hajón: Kalapkabát, Bán-Horváth Veronika, Katona Ágota
augusztus
10
kedd 20:00
Koncertterem

Deck az A38 Hajón: Kalapkabát, Bán-Horváth Veronika, Katona Ágota

  

Dallamos hip-hopra építkező hétfős pápai zenekar, a FISZ elnökségi tagja és programszervezője és az idén megjelent Kezdetben, mégis vihar szerzője dobbant a fedélzeten augusztus 10-én. Bán-Horváth Veronika és Katona Ágota sorai elegyednek a Kalapkabát dalaival. 

Bán-Horváth Veronika versei 2009 óta jelennek meg irodalmi folyóiratokban. A Fiatal Írók Szövetségének elnökségi tagja és programszervezője. Minden átjárható c. kötete 2017-ban jelent meg a FISZ-nél, 2019-ben Móricz-ösztöndíjasként második verseskötetén dolgozott, 2021-ben pedig NKA alkotói ösztöndíjat kapott Rigó-félék munkacímű kisregényének megírására. Az irodalom mellett improvizációs színházzal foglalkozik, az Itt és Most Társulat tagja.

Katona Ágota Balassagyarmaton született, Szabó Lőrinc Tündérvárosában. Az ELTE esztétika-magyar szakán tanult, közben a FÉLonline vizuális rovatának szerkesztőjeként dolgozott. A versek mellett kisprózát ír, kollázsokat és fotókat készít. Első kötete Kezdetben, mégis vihar címmel jelent meg 2021-ben, a FISZ gondozásában. 

A Kalapkabát zenekar furfangosan elegyíti a hiphopot a reggae-vel, a popot és rockot a rappel. Saját szerzeményeik mellett feldolgozásokkal érkeznek, céljuk, hogy új értelmezést adjanak a hiphopnak, és ezáltal maradandó élményt szerezzenek a közönségnek.

 

❗ Az aktuális járványügyi szabályok értelmében a zenei-irodalmi programot csak a védettségi igazolvánnyal rendelkezők látogathatják - amely csak a személyi igazolvány egyidejű bemutatásával érvényes. 


Esemény a facebookon

Galéria

A helyszín