Programjaink a jogszabályoknak megfelelően magyar védettségi igazolvánnyal / EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal, valamint érvényes személyi igazolvány vagy útlevél együttes felmutatásával látogathatóak. Ezek mellett kiemelten javasoljuk mindenki számára a maszkhasználatot is.

Dalszövegíró workshop az A38 Hajón vol. 4

Dalszövegíró workshop az A38 Hajón vol. 4

Dalszövegíró workshop az A38 Hajón vol. 4
november
5
péntek 16:00
orr stúdió

Dalszövegíró workshop az A38 Hajón vol. 4

A  Nemzeti Kulturális Alap és a Hangfoglaló Program jóvoltából az A38 Hajó  workshop-sorozatot hirdet, ahol dalszerzők és dalszövegírók fejleszthetik saját készségeiket. A széria a nagyobb szünet után az A38  Hajó Orr Stúdiójában folytatódik. Az interaktív workshopokra ingyenesen  regisztrálhatnak olyan zenészek és szövegírók, akik saját anyagot is hoznak a közös eszmecseréhez.


A november 5-i workshop célja, hogy saját élményen, közös feladatokon  keresztül értsük meg, mitől jó egy szöveg, milyen technikák lehetnek segítségünkre íráskor, és mihez kezdjünk az ihlettel. A foglalkozás három, nagyjából 60-70 perces részből áll, Kemény Zsófi és Babiczky Tibor közös vezetésével és Agócs Márton közreműködésével. Mindhárom részben egyaránt szükség lesz saját szövegekre és a helyszíni kreatív gondolkodás erejére is.

REGISZTRÁCIÓ: https://forms.gle/fLvBvjZVDf1235PH7

HATÁRIDŐ: OKTÓBER 29.

FONTOS:  A jelentkezést az alábbi Google-űrlap kitöltése után  tekintjük érvényesnek. Az adataid megadása mellett kérünk, tölts fel egy  (vagy maximum két) készülő vagy elkészült dalszöveged, hogy a workshop  vezetői megfelelően fel tudjanak készülni az eseményre, és érdemi visszajelzést adhassanak a beérkezett munkákra.

A részvétel védettségi igazolványhoz kötött.

Esemény a facebookon

A helyszín

orr stúdió