Dalműhely Sziámival az A38 Hajón: Fehér Anna, Szili Péter Susu, Usztics Péter

Dalműhely Sziámival az A38 Hajón: Fehér Anna, Szili Péter Susu, Usztics Péter

Dalműhely Sziámival az A38 Hajón: Fehér Anna, Szili Péter Susu, Usztics Péter
június
15
kedd 20:00
kiállítótér

Dalműhely Sziámival az A38 Hajón: Fehér Anna, Szili Péter Susu, Usztics Péter


Három izgalmas produkció debütál Müller Péter Sziámi Dalműhelyében június 15-én. Szili Péter SUSU az elsők közt kapcsolódott be a NAPIDAL társszerzőjátékba: rögtön egy lenyűgöző videót küldött, és azóta már több nagylemeznyi dalhoz szerzett telitalálatos zenét, némelyikhez klipet is varázsolt. Fehér Anna csak a finisben szerzett tudomást az egyéves történetről, de akkor mindjárt két dalt is megzenésített, és fel is énekelte őket telefonos videóra a saját gitárkíséretével. Most először hallhatjátok élőben a kaposvári színinövendék számait az ATMO kíséretével. Az ATMO ezúttal nem "csak" hangszerelőként és előadóként szerepel a Dalműhelyben, hanem a Lenyelem című első saját Napidalos zenésítésükkel is.

Müller Péter Sziámi 2020-ban Napidal címmel közösségi játékot indított: egy éven át minden nap egy szöveget, ötletet vagy dalvázlatot oszt meg Youtube-csatornáján, melyeket bárki szabadon megzenésíthet. Az eddig közzétett, 300-nál is több dalötletre már legalább ennyi szerzőtárs jelentkezett: zeneovistól a Kossuth-díjasig megfordulnak köztük alkotók, továbbá fiatal és befutott zenekarok, szólisták hangolódtak rá itthon és külföldön a közös alkotásra. A Dalműhely Sziámival az A38 Hajón címen futó programsorozatban Sziámi dalokról, dalszerzésről és az alkotói folyamatokról beszélget a Napidalban is aktív szerzőtársaival, illetve az ő kész és fejlesztés alatt álló dalaik kerülnek bemutatásra.

Az est során közreműködik az ATMO zenekar:

Usztics Péter - gitár

Antal Gábor - billentyű

Gyarmati Gábor - basszusgitár

Baki József – dobok

 

A hatályos kormányrendelet alapján a programra való belépés kizárólag érvényes védettségi igazolvány (vagy applikáció) és személyi igazolvány (vagy útlevél) együttes felmutatásával lehetséges. Aki nem rendelkezik érvényes igazolvánnyal, azt érvényes jeggyel sem áll módunkban beengedni - érvényes védettségi igazolvány hiányában a megvásárolt jegyet visszaváltani nem tudjuk. A hajóra érkezéskor kérünk, viselj maszkot. Ha teheted, vedd fel a maszkod, amikor rendelsz a pultnál, valamint hordd a zárt tereken.

 


Esemény a facebookon

Galéria

A helyszín