Programjaink a jogszabályoknak megfelelően magyar védettségi igazolvánnyal / EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal, valamint érvényes személyi igazolvány vagy útlevél együttes felmutatásával látogathatóak. Ezek mellett kiemelten javasoljuk mindenki számára a maszkhasználatot is.

Créme de la Pop

Créme de la Pop

Créme de la Pop
július
19
hétfő 12:00
Koncertterem

Créme de la Pop

  • Jazz
  • Pop

  

A zenekar 2013 tavaszán tett szent fogadalmat, hogy közös erővel megmentsék a 90-es évek számukra legkedvesebb magyar dalait a kifakulástól és lassú elmúlástól, mégpedig egy másik veszélyeztetett zenei kinccsel való házasítás útján. Ez a „manouche”, a 30-as évek francia swing stílusa, melyet Django Reinhardt tett híressé, de most a Hip Hop Boyz, a Sing Sing, a Carpe Diem és még sok más előadó dalaival tündökölhet ismét régi pompájában.

2016 áprilisában megjelent első nagylemezük, a 'Swing Szól a Házban' a Gold Record gondozásában. Azóta újabb dalok kerültek célkeresztbe.

Tagok

Kész Petra – ének

Kertész Csaba – gitár, bendzsó, ének

Kövér Kristóf – gitár, ének

Boros Gábor – nagybőgő

Földesi Attila – washboard, ütőhangszerek

Babindák István – klarinét, ének


A limitált férőhelyes TV-felvételen jelentkezési sorrendben az alant található linken való ingyenes regisztrációt követően vehetsz részt.

Kérünk titeket, hogy a TV-felvétel miatt érkezzetek fél órával a  kezdés előtt, hogy mindenki időben elfoglalhassa a helyét.

A  hatályos kormányrendelet alapján az eseményre való belépés kizárólag  érvényes védettségi igazolvány (vagy applikáció) és személyi igazolvány  (vagy útlevél) együttes felmutatásával lehetséges.


Esemény a facebookon

A helyszín