Crazy Little Queen, DJ MG

Crazy Little Queen, DJ MG

Crazy Little Queen, DJ MG
május
26
vasárnap 19:00
Tetőterasz

Crazy Little Queen, DJ MG

  • Elektronikus
  • Pop
  • Rock

Crazy Little Queen:

A Crazy Little Queen az ország legnépszerűbb, legtöbb követővel rendelkező, legtöbb koncertet adó Queen tribute zenekara. Koncertjeik különlegesek, mert hatalmas hangsúlyt fektetnek az élő zene minőségére, erejére és hangulatára. A régi és leendő Queen rajongóknak olyan élményt nyújtanak, amit a közönség újra és újra át akar élni. Teszik ezt álbajusz nélkül, viszont a Queen legnagyobb slágereivel és olyan dalokkal, amit Freddie Mercury-val már nem tudott élőben előadni a zenekar. Korra és nemre való tekintet nélkül mindenkit megmozgatnak, mert zseniális dalokat játszanak szívvel-lélekkel.


DJ MG:

DJ MG változatos, retro- és slágerzenékkel, profi fény- és hangtechnikával gondoskodik a jó hangulatról. A kis bároktól a nagy sportrendezvényekig, az esküvőtől a fesztiválig nagy tapasztalata van a közönség szórakoztatásában. Garantált, hogy senki nem marad ülve, a lábakba beköltözik a bugi.


A koncert az Építészfesztivál 2024 program része, vasárnapra (05.26) érvényes fesztivál belépővel is látogatható, ez esetben külön koncertjegy vásárlás nem szükséges.

A helyszín