TrueSounds Music: Progressive Revolution - Chriss Ronson, Kühl, Slam Jr, Peter Makto, Gregory S

TrueSounds Music: Progressive Revolution - Chriss Ronson, Kühl, Slam Jr, Peter Makto, Gregory S

TrueSounds Music: Progressive Revolution - Chriss Ronson, Kühl, Slam Jr, Peter Makto, Gregory S
március
15
péntek 23:30
Koncertterem

TrueSounds Music: Progressive Revolution - Chriss Ronson, Kühl, Slam Jr, Peter Makto, Gregory S

  • Elektronikus

Sziasztok,

itt a TSapat kapitánya!

Azért ragadok elektronikus tollat, hogy elmondjam nektek, hogy nagyon régóta kavarognak a fejemben azok a gondolatok, hogy legyen majd egy olyan party ahol olyan LEMEZHUSZÁROKKAL álljak újra egy pultban akiknek a munkássága komoly hatással volt az országra és rám is! Akiknek létezése és zenei ízlése egy NEMZETET formált és a mai napig irányban is tart!

MÁRCIUS 15 a lehető legjobb alkalom, hogy picit játszunk a szavakkal és a történelemmel is - és 100% MAGYAR ünnep legyen ez az alkalom.

TÁBORNOKOK és VEZÉREK lépnek fel újra együtt akik anno szilárd zenei alapokra tették az országot.
Rengeteg alázattal, kemény munkával. Nem a netről leszedett MP3 hadsereggel hanem országokat átszelve a világ több pontjáról hazahozva a fekete korongokat, rajtuk az ELŐREMUTATÓ zenékkel. Nekem hatalmas dolog lesz ebben a felállásban szerepelni.

Azonnal jött a gondolat, hogy a hatalmas külföldi elnyomás mellett és nem ellen, de HANGOT adjunk annak, hogy létezik a MAGYAR SZAKMA. Sőt a hazai lemezhuszárok sokaságának köszönhető szinte minden műfajban rengeteg buli MEGMENTÉSE amikor az idegenlégiós csalódást okoz. Mégis totál mostoha sok esetben a hazai DJ élet a hazánkat kiárusítók játéka miatt amiben csak a profit az úr és az uralkodás a domináns.

Persze ez ennyire nem véresen komoly de valós a szimbolikája és az üzenete ennek a bulinak. Megannyi kizárólag hazai DJt bemutató buli történik meg hétvégéről hétvégére de néha csak ilyen őrláng szinten táplálják a tüzet mert a közönségünk fejét keletről is meg nyugatról is elcsavarják. Az ország megosztott és felosztott - még a zenében is!

De térjünk vissza a mi eseményünkre!

Köztudott, hogy ez a kis ország egyik legnépszerűbb és a közönség által erősen támogatott műfaja a PROGRESSIVE HOUSE, nevezhetjük trendi nevén melodic house & technonak is - az újak kedvéért - ezért egy nemzeti ünnepen e műfaj nagy LOVAGJAI tartanak egy ünnepi műsort!

TERMÉSZETESEN AZ AKTUÁLIS ZENÉKKEL! AZ ÁLTALUK PREFERÁLT HANGZÁSSAL A JELENBEN! ZENEI ERŐSSÉGÜK bemutatásával! Semmi múltba RAVE-edés, bár lehet 1-1 idősebb track is elhangzik, mai köntösben!

Nyomunk egy vidám és felhőtlen PROGRESSIVE WERBUNGolást, jól érezzük magunkat!

A zenei minőséget garantáljuk! A helyszín bejáratott! A színpadon a HŐSEINK!

Geri és én tényleg örülünk, hogy ez így ebben a formában létrehozható mert nekünk azok az évek a mindent jelentettek amikor is SLAM JR. KÜHL és CHRISS mutatták az irányát ennek az országnak a progressive house mezőkön! És ne feledjétek: A HAZA NEM ELADÓ - bízzatok magatokban és bennünk is mert ha így folytatódik megesznek minket az idegenlégiósokat ránk szabadító hadurak 

Esemény a facebookon

A helyszín