Chinese man (FR), Savages y Suefo feat. Fedora

Franciaország Parov Stelar-ja az angolul éneklő kiváló és méltán népszerű formáció, amely a jó izű francia humorból és a nemzetközi jazz, hiphop, dub és drum'n'bass alapokból főzi ki azt a legeslegjobbat, amivel nem véletlenül töltik meg Európa legnagyobb koncerttermeit. Az estet felvezeti a kiválóan eklektikus Savages y Suefo, a Chinese man pontban nyolckor kezd.

Chinese man (FR)

Savages y Suefo feat. Fedora

A Savages y Suefo dj/producert duó a budapesti eklektikus zenei szcénából jön. Fellépnek dj-ként és live act-ként, zenét készítenek, és saját kiadót irányítanak Mana Mana Records néven.

2008 óta olyan elismert zenekarokat és producereket remixeltek, mint a DelaDap, Kid Loco, Watcha Clan, vagy legutóbb az Anima Sound System.

Debütáló albumuk 2013 januárjában került a boltokba világszerte. Megjelenésekor a hét lemeze volt a népszerű Funkhaus Europa és a multicult.fm rádióknál. A Judie Jay közreműködésével készült Ballroom Breakers című dalukat egy sor népszerű válogatáslemezre liszenszelték és azóta is játsszák a rádiók.

2018 fontos év a srácoknak, idén tíz éves a formációjuk és tavasszal kerül a boltokba „Brotherhood” című második albumuk a német Agogo Records kiadásában. Az új számokban énekesként besegít Ashley Slater (Freak Power, Kitten and the Hip), Denise M’Baye (Mo’ Horizons), M3NSA (RedRed, Fokn Bois), Bryant Goodman (Mystical Plants), MC Fedora és KRSA (PASO) is. Közülük Fedora az A38 színpadán élőben is csatlakozik a duóhoz.

Legutóbbi kislemezük, az Ashley Slater közreműködésével készült Revolution itt hallható.

Az A38 Hajó területére való belépéssel hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként felvétel készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Részletek a házirendben.