Elnézést kérünk, éttermünk a mai napon csak 18:00 óráig fogad vendégeket zártkörű rendezvény miatt.

Chelsea Wolfe (US)

Chelsea Wolfe (US)

Chelsea Wolfe (US)
augusztus
2
csütörtök 20:00
Koncertterem

Chelsea Wolfe (US)

 • Rock

Napjaink legnépszerűbb újkori gothic rock dívája, Chelsea Wolfe három év után visszatér az A38 Hajó fedélzetére, hogy végre magyar rajongóinak is bemutathassa legutóbbi lemezét, a Hiss Spun mindmáig méltatott dalait.  Az estet a kitűnő belga trió, a Brutus vezeti majd fel. 

Galéria

Chelsea Wolfe (US)

Az elmúlt öt évben Chelsea Wolfe nemcsak a maga képére írta a southern gothic atmoszféráját, hanem ki is léphetett saját műfaji keretei közül. A Feral Love viral-sikerét a Trónok harcának köszönhetően a Grammy-díjas sztárproducer John Congleton (Baroness, Lana Del Rey, St. Vincent) felbukkanása követte, amivel az Abyss lemez is elnyerhette végső formáját. Az album végleg megváltoztatta Chelsea Wolfe nemzetközi megítélését, és minden korábbinál nagyobb érdeklődés is övezte a folytatást: nem véletlen, hogy a Hiss Spun lemezen gitárosként is felbukkan Troy Van Leeuwen a Queens of the Stone Age-ből (aki Mark Lanegannek köszönhetően ismerte meg a művésznőt), de Aaron Turner (ex-Isis, Sumac). Már ez is sejteti, hogy Chelsea Wolfe visszatért saját, a drone-nal és az elektronika határterületeivel kísérletező, sötét gyökereihez, amit Kurt Ballou (Converge) csak szeretett volna felerősíteni a felvételek során. Nem véletlen, hogy a lemezen több bizarr hangminta is elemi fókuszt érdemel ki, amik többségét a turnékon gyűjtötték a művésznő zenésztársai. A Hiss Spun sikere pedig mindmáig megállíthatatlan - ez nem csak annak köszönhető, hogy a lemez mennyire önazonosan törékeny (vagy ahogy az énekesnő fogalmaz, "ciklikus, mint én és a hangulatingadozásaim"), hanem annak is, hogy a zenei határterületeket saját karaktere és atmoszférateremtő, baljós jelenléte fogja össze.

Ezért is lehetünk biztosak abban, hogy eddigi legemlékezetesebb és legnagyobb érdeklődésnek örvendő koncertjére térhet vissza augusztus 2-án Chelsea Wolfe az A38 Hajó koncerttermébe, hogy kiragadhassa rajongóit a nyárvégi mélabúból egy teljes értékű, egész estés koncerten.

A zenekar tagjai
Chelsea Wolfe: ének, gitár
Kevin Dockter: gitár
Ben Chisholm: billentyűsök, basszusgitár
Andrea Calderon: hegedű
Patrick Shiroishi: fúvósok
Dylan Fujioka: dob

Galériák

 • Chelsea Wolfe
  10
 • Chelsea Wolfe (US), A Place To Bury Strangers (US), Grooms (US), A Dead Forest Index (NZ)

  2015. november 14.

  38
 • Chelsea Wolfe (US)

  2014. augusztus 7.

  18

A helyszín