A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel az A38 Hajó teljes területén kötelező a maszk viselése, kontaktmentes hőmérővel véletlenszerűen ellenőrizzük látogatóink testhőmérsékletét.
Az új nyitvatartási szabályok értelmében a Hajó minden nap 23:00-kor bezár.

Carson Coma lemezbemutató

Carson Coma lemezbemutató

Carson Coma lemezbemutató
október
25
vasárnap 20:00
Koncertterem

Carson Coma lemezbemutató

  • Pop
  • Rock

Az A38 színpadán mutatja be második, "Lesz, Ami lesz" című lemezét a Carson Coma!

Carson Coma

A Carson Coma gyorsan  vált Magyarország egyik legfelkapottabb fiatal rockzenekarává – 2019-es  debütáló albumuk, a Corduroy Club mind a közönség, mind a kritikusok  részéről pozitív fogadtatást kapott: sok más portál mellett a HVG, az  Index és a Recorder is az év legjobb albumai között emlegette a zenekar  bemutatkozó anyagát, mely nyitódalára készült videóklip, a ‘Song About  My Grandma’ a 04. Magyar Klipszemlén három díjat kapott, többek között a  fődíjat is.

Az együttes a fiatalos bohóság és a komoly munka határán  egyensúlyozva rak nagy hangsúlyt a vizuális megjelenésekre is, ennek  szellemében dolgozták fel Korda György 1963-as tvisztjét, a Nem Vagyok  Idegest, melyet a klipszemle zsűrije a legjobb performanszért járó  díjjal jutalmazott.

2020 februárjában jelent meg a zenekar negyedik  videóklipje, az ‘Én Még Sohasem’ Miki357 rendezésében, ami az addigi  legpozitívabb visszajelzést kapta a közönség részéről.

2020 tavaszán pedig a Carson Coma Fonogram-díjat  nyert az év felfedezettje kategóriában – amely a közönségtől érkező  rengeteg pozitív visszajelzésen túl az addigi legnagyobb szakmai  elismerésüket jelenti.

Boldog család, csupa móka,

Miért ne szólna Carson Coma?  

Linkek

Galériák

  • Carson Coma digitális koncert

    43

A helyszín