A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel az A38 Hajó teljes területén kötelező a maszk viselése, kontaktmentes hőmérővel véletlenszerűen ellenőrizzük látogatóink testhőmérsékletét.
Az új nyitvatartási szabályok értelmében a Hajó minden nap 23:00-kor bezár.

 The Carbonfools - Carbonsun lemezbemutató

The Carbonfools - Carbonsun lemezbemutató

 The Carbonfools - Carbonsun lemezbemutató
január
23
csütörtök 20:00
Koncertterem

The Carbonfools - Carbonsun lemezbemutató

  • Elektronikus
  • Metál

Megjelent a The Carbonfools hetedik nagylemeze, amely a Carbonsun  címet kapta. Az előző lemezükhöz hasonlóan, most is készült egy magyar  nyelvű dal is, „Mindent eltakar” címmel, amihez rögtön forgattak is egy  klipet. Most pedig jön a lemezbemutató!

Galéria

The Carbonfools

Megjelent a The Carbonfools hetedik nagylemeze, amely a Carbonsun  címet kapta. Az előző lemezükhöz hasonlóan, most is készült egy magyar  nyelvű dal is, „Mindent eltakar” címmel, amihez rögtön forgattak is egy  klipet.

A  különleges UV-festékes felvételek Titusz lakásában készültek. “Kicsit  szét kellett pakolnom és furcsa volt, hogy pucér fiúk vannak a  fürdőszobámban, de jól haladtunk a dologgal.” – meséli a zenekar dj-je.

A  dalszöveget az énekesünk Fóris-Ferenczi Gábor öccse, Áron írta még  korábban. Gábor elhozta egy próbára és megtetszett, így nekiálltunk és  közösen kidolgoztuk a dalt. Ez került fel utoljára a lemezre, mert a  többi 8 már nagyjából meg volt korábban is.

A teljes album meghallgatható ezen a Youtube lejátszási listán:Nemrég  kérdezték egy interjúban, hogy milyenek lettek az új dalok, akkor is  azt tudtam mondani, hogy olyan “carbonosak”, mert mindenféle hangulat,  stílus és ritmus került bele, de talán egy kicsit nyersebb, rockosabb  lett a szokásosnál – mondta Fóris- Ferenczi Gábor énekes.

„A cél  az volt, hogy a korábbiaknál letisztultabb és tömörebb anyagot  csináljunk. A szokásos Carbon-témák mellett akartunk beszélni egy kicsit  a környezeti és társadalmi témákról is, mint például az emberek  manipulálása, vagy a fenntarthatóság” – tette hozzá Gulyás Barna  gitáros.

“Nagyon sokat dolgoztunk a dalokkal, így meg is  csúsztunk egy kicsit a határidőkkel, de örülünk, hogy még sikerült idén  kiadni és a cd-k is elkészülnek az A38-as koncertre, amelyeket majd ott  vehet először kézbe a közönség." – folytatta.
 

Linkek

Galériák

  • The Carbonfools
    1
  • Carbonfools lemezbemutatókoncert

    32

A helyszín