Tilos Rádió Party - Cadik, Mango, Mentalien, Benc

Tilos Rádió Party - Cadik, Mango, Mentalien, Benc

Tilos Rádió Party - Cadik, Mango, Mentalien, Benc
április
14
péntek 23:30
Koncertterem

Tilos Rádió Party - Cadik, Mango, Mentalien, Benc

 • Elektronikus

Az A38 Hajó húsz éve horgonyzott le a budapesti kulturális élet főterére. A húsz évet húsz estével ünnepeljük. Koncertek, bulik és Ti! Mindenki, akinek az elmúlt húsz évet köszönhetjük. Ünnepelj velünk áprilisban és májusban az A38 szülinapi programjain. Az év eleji klasszikus TILOS PARTY élménygazdag visszatérése után a jubileumi évforduló alkalmából újabb korszakokat átívelő line-uppal érkezik a Tilos rádió legénysége az A38 fedélzetére!

Ezúttal a legendás Gimmeshot Crew alapító tagja, az Eat Da Beat és Totoya Klub egykori műsorkészítője, DJ MANGO foglal helyet a pultban hiphop bázisú hibrid szettel.

DJ CADIK a Dzsungel Könyve / Totoya Klub motorjaként írt történelmet a rádió életében; a mai napig a hazai bass music páratlan ikonja, aki gyakran mutatja be legújabb alkotásait játékidejében. Mentalien kellően elmélyült zenei tudásával és lelkületével öregbíti a Dzsungel Könyve történelmét (DJ Ren műsorkészítő társával közösen), ezúttal a középtempós house - garage - break stílusirányokból merít. Benc évek óta a Totoya Klub műsorkészítőjeként tartja fenn a hiphop - bass - electronic alkotói bázist változatos adástematikákkal, viszont az éjszaka során oldskool hardcore-jungle lemezeiből válogat.

• LINEUP:
23:30 - 01:00 // MANGO
01:00 - 02:00 // CADIK
02:00 - 03:30 // Mentalien
03:30 - ??:?? // Benc

A jegyek megváltásával a Tilos rádiót támogatod!

Esemény a facebookon

Cadik

Cadik, azaz Séfel Pál egykor az Anima Sound Systemmel kezdte a szkreccset, és azóta hazánk egyik vezető DJ-jévé lépett elő. Jungle, d'n'b, hiphop - főleg ezekben a műfajokban alkot nagyot, de a Palotaival közös B2B-akciók, a Rewindok és Sunday Sessionök gyönyörű eklektikus szetteket szültek.

Az évek során Cadik Magyarország egyik leginnovatívabb, mindig új utakon járó producerévé vált, amit leginkább a megfontoltan haladó, de annál kidologozottabb, briliánssá csiszolt anyagokkal előálló projektjei bizonyítanak. Szervezőként az A38 Hajóval két progresszív, előremutató és nagy szakmai- és közönségsikert hozó sorozatot, a Real Your Nature-t és a Space Is Calledet hozott létre. Közben folyamatosan jelentette meg újabb és újabb, elsősorban downtempo hiphopra épülő, finom rétegekből építkező, tudatosan komponált lemezeit, amiknek nagy részét az A38 Hajón mutatta be.

 

Videók

Linkek

Galériák

 • Cadik
  1
 • Tokimonsta (US), Slanki, Cadik

  26
 • Emika (Ninja Tune/UK)

  21
 • DJ Krush

  28

A helyszín

A20 ≋ 20 years 20 nights ≋

Az A38 Hajó húsz éve horgonyzott le a budapesti kulturális élet főerére. A húsz évet húsz estével ünnepeljük. Koncertek, bulik és Ti! Mindenki, akinek az elmúl...