Tilos Rádió Party - Cadik, Mango, Mentalien, Benc

Tilos Rádió Party - Cadik, Mango, Mentalien, Benc

Tilos Rádió Party - Cadik, Mango, Mentalien, Benc
április
14
péntek 23:30
Koncertterem

Tilos Rádió Party - Cadik, Mango, Mentalien, Benc

 • Elektronikus

Az A38 Hajó húsz éve horgonyzott le a budapesti kulturális élet főterére. A húsz évet húsz estével ünnepeljük. Koncertek, bulik és Ti! Mindenki, akinek az elmúlt húsz évet köszönhetjük. Ünnepelj velünk áprilisban és májusban az A38 szülinapi programjain. Az év eleji klasszikus TILOS PARTY élménygazdag visszatérése után a jubileumi évforduló alkalmából újabb korszakokat átívelő line-uppal érkezik a Tilos rádió legénysége az A38 fedélzetére!

Ezúttal a legendás Gimmeshot Crew alapító tagja, az Eat Da Beat és Totoya Klub egykori műsorkészítője, DJ MANGO foglal helyet a pultban hiphop bázisú hibrid szettel.

DJ CADIK a Dzsungel Könyve / Totoya Klub motorjaként írt történelmet a rádió életében; a mai napig a hazai bass music páratlan ikonja, aki gyakran mutatja be legújabb alkotásait játékidejében. Mentalien kellően elmélyült zenei tudásával és lelkületével öregbíti a Dzsungel Könyve történelmét (DJ Ren műsorkészítő társával közösen), ezúttal a középtempós house - garage - break stílusirányokból merít. Benc évek óta a Totoya Klub műsorkészítőjeként tartja fenn a hiphop - bass - electronic alkotói bázist változatos adástematikákkal, viszont az éjszaka során oldskool hardcore-jungle lemezeiből válogat.

• LINEUP:
23:30 - 01:00 // MANGO
01:00 - 02:00 // CADIK
02:00 - 03:30 // Mentalien
03:30 - ??:?? // Benc

A jegyek megváltásával a Tilos rádiót támogatod!

Esemény a facebookon

Galéria

Cadik

Cadik az európai underground színtér alkotója, dj és producer. A budapesti zenei élet kultikus és megkerülhetetlen alakja, több mint 25 éve van a pályán. 

Bár művészete a dub és a hiphop gyökereiből táplálkozik, képes folyamatosan megújulni, és mindig az innovációra helyezi fókuszát. Zenei jövőkutató, jó érzéke van a közeledő trendek és tehetségek felismerésében, követésében. Sokszor az általa képviselt stílusok experimentális - nem lineáris - oldalát prezentálja mixeiben, kiadványain.

Nagyon sokoldalú, nemzetközileg is elismert beatmaker. Különböző műfajokban készített már produceri anyagot, többek között a detroiti hip hop szcéna nagyjai (Slum Village, Black Milk, Blu) is közreműködtek lemezein. 

Filmzeneszerző, 2007-ben a Magyar Filmszemle díjazta csapatban (Membrán) a legjobb eredeti filmzenének járó elismeréssel.

A Brit deep dubstep úttörője és hazai képviselője a kezdetektől. Az egyik legjobb nevű nemzetközi dubstep label - a White Peach Records -, valamint a magyar vonatkozású Frozen Plates kiadó csapatát erősíti legutóbbi megjelenésével. 

Videók

Linkek

Galériák

 • Cadik
  1
 • Tokimonsta (US), Slanki, Cadik

  26
 • Emika (Ninja Tune/UK)

  21
 • DJ Krush

  28
 • Nosaj Thing (US), iamyank (DJ set), Cadik

  30

A helyszín

A20 ≋ 20 years 20 nights ≋

Az A38 Hajó húsz éve horgonyzott le a budapesti kulturális élet főerére. A húsz évet húsz estével ünnepeljük. Koncertek, bulik és Ti! Mindenki, akinek az elmúl...