Szilveszter délután a Budapest Bárral

Szilveszter délután a Budapest Bárral

Szilveszter délután a Budapest Bárral
december
31
kedd 15:00
Koncertterem

Szilveszter délután a Budapest Bárral

 • Jazz

Az idei Szilveszter sem múlhat el Budapest Bár nélkül! Ezúttal közkívánatra az A38-ra költözünk azért, hogy ne kelljen a székekben táncolnod! Csapj bele a buliba egy jó hangulatú koncerttel! Szedd össze a barátokat, barátnőket, robbantsd ki a családtagokat a kanapéból! Pörögj fel a zenekarral, hallgasd a jobbnál jobb számokat, hangolódj rá az estére a csodálatos zenészekkel és a remekebbnél remekebb dalokkal! Ha kitűnő éved volt, ünnepeld meg velünk! Ha nem volt olyan jó, akkor várakozz az új közeledtére velünk együtt! És nem kell várnod estig – ki mondta, hogy csak akkor érezheted jól magad? Semmiképpen ne ülj otthon - a mélabú nem jó társaság!  A délutáni koncerten Behumi Dórival, Ferenczi Györggyel, Keleti Andrással, Kollár-Klemencz Lászlóval, Szűcs Krisztiánnal, Mező Misivel és a Farkas Róbert vezette nagyszerű zenekarral ünnepelhetsz. 

Mégis inkább a mélabút választanám…

Persze, dönthetsz így is. De akkor kimaradsz egy fergeteges, két órás koncertből, ahol a legjobb és legpörgősebb számokból válogatunk. Lesz 5 nagyszerű zenész és 6 csodás énekes, sok-sok kedvenc szám, és megannyi remek pillanat.  Énekelhetsz velünk, táncolhatsz régi vagy újdonsült barátaiddal. Persze még mindig dönthetsz rosszul… Tudjuk, itt nem lehet kényelmesen ücsörögni, mint a kanapén – de tényleg a kanapén történnek az élet legjobb dolgai?  (Na jó, néha igen…) Gyerünk, szedd össze magad, dönts jól az év utolsó napján! Egyébként – mivel az esti felállás szinte teljesen más, mint a délutáni -, akár mindkét koncertre vehetsz jegyet, így igazi Budapest Bár maratonban lehet részed!

Íme, egy kis muníció ahhoz, mivel tudod leszerelni a kifogásokat otthon vagy a baráti körben. Mi megírtunk neked egy kifogáskezelési kisokost, csak el kell mondanod a többieknek! 

“Minek menjünk egy matiné koncertre Szilveszterkor?” Garantáltan fel fog pörgetni a koncert annyira, hogy utána bárhol jól érezzük magunkat! Előttünk lesz még az egész este, bármit csinálhatunk – hidd el, ez a koncert napokra fel fog tölteni és megadja az alaphangot az új évhez! Ez most az én kívánságom, éjszakára majd te szervezel programot!

“Óh, drágám, én öreg vagyok már ahhoz, hogy végigálljak két órát! “

Lehet. De milyen két órát! És egyébként sem kell ácsorogni – mozoghatunk is! Legalább bemelegítünk az újévi fogadalmakra! Jövőre egy évvel fiatalabbak leszünk! Különben se legyél papírtigris!

“Tudod, hogy itt lesznek a barátaink külföldről, őket is el kéne vinni, de nem fogják élvezni.” Dehogynem! Imádni fogják, hidd el – le fogja nyűgözni őket a zenekar, és a sokszínű énekeskavalkádtól meg elájulnak! Nagyon klassz lesz a közönség, és biztos, hogy néhány dal nekik is ismerős lesz! Arról nem is beszélve, hogy az A38 is nagyon fog nekik tetszeni! Ha már itt vannak Magyarországon, legalább mutatunk nekik valamit, ami igazán jó itt!

“Ne viccelj, marha drága a jegy!” Persze, tudom, hogy nem túl olcsók a jegyek, de gondold meg, mennyi vacak buli van Szilveszterkor, és azok milyen drágák! Egyébként pedig kb. 2-3 koktél árából megvan a jegy, legalább egy kicsit kevesebbet iszunk az idén, és nem másnaposan kezdjük az újévet! Hol van előírva, hogy az egész Szilveszterre szánt büdzsét alkoholra kell költenünk? Erre legalább emlékezni fogunk! Lécci lécci!

Budapest Bár

A Budapest Bárt Farkas Róbert alapította és vezeti. Eredeti szándéka az volt, hogy a új lendületet adjon a kávéházi cigányzene műfajának, életbentartva és megújítva a régi hagyományokat. A zenekarnak köszönhetően rég elfeledett dallamok váltak újra a köztudat, és a fiatalok kultúrájának részévé. Az együttes megalakulása óta több generációs kedvenccé vált – számos régi dalt leporoltak, elfeledetteket élesztettek újra, vagy nagyon közismerteket öltöztettek új köntösbe. Korok, kultúrák és generációk találkoznak a produkcióban – talán ezért is szeretik fiatalok és idősebbek egyaránt. Ismert és kedvelt dalokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, klezmer és számos zenei műfaji elemmel ötvözve értelmezik újra - ezzel megteremtve egy új zenei irányzat, a gypsy lounge alapjait.

A Budapest Bár zenekar: Farkas Róbert (hegedű, gitár), Farkas Mihály (cimbalom), Ökrös Károly (harmonika, zongora), Farkas Richárd (bőgő), Kisvári Ferenc (dob)

  
 

Linkek

Galériák

 • Budapest Bár
  52
 • Budapest Bár

  2017. március 13.

  27
 • Budapest Bár

  2015. október 22.

  23
 • Budapest Bár

  2015. április 5.

  72
 • Budapest Bár

  2014. október 8.

  54
 • Budapest Bár

  2013. szeptember 26.

  37
 • Budapest Bár

  2013. április 24.

  7
 • Budapest Bár: Hoppá! - lemezbemutató-előzetes lemez nélkül

  2011. május 2.

  49

A helyszín