Brant Bjork (US), MaidaVale (SE)

Brant Bjork (US), MaidaVale (SE)

Brant Bjork (US), MaidaVale (SE)
április
27
hétfő 20:00
Akvárium KisHall

Brant Bjork (US), MaidaVale (SE)

  • Rock

Három évvel legutóbbi koncertje után újra Budapesten, ezúttal az Akváriumban lép fel a Hajó szervezésében a kaliforniai desert rock több mint negyed évszázada hivatalban lévő nagykövete, Brant Bjork és zenekara.


Esemény a facebookon

Brant Bjork (US)

Három évvel legutóbbi koncertje után újra Budapesten lép fel a  kaliforniai desert rock több mint negyed évszázada hivatalban lévő  nagykövete. Brant Bjork és zenekara április 27-én az A38 Hajó  szervezésében mutatja be legújabb szólóalbumait, és egyéb dalokat a több  tucatnyi lemezt számláló életművéből. Vendég az újgenerációs  psychedelic/experimental rockot játszó svéd MaidaVale.

Bjork  legutóbbi ittléte óta két szólóalbumot (Mankind Woman, 2018; Jacoozi,  2019) adott ki, így bőven készülhetnek újdonságokra a 2017-es koncert  látogatói. Aki csak mostanában vált rajongóvá, pedig muzeális mennyiségű  életműből választhat a Palm Desert-i  zenész-producer-kiadótulajdonos-fesztiválszervező, és még ki tudja hány  minőségben aktív „nagyöreg” munkásságából. Fáradtságnak – ahogy karriere  bármelyik szakaszában – nyoma sincs rajta, és ismételten  bebizonyította, hogy gyakorlatilag bármit csinál, jól áll neki. A  2019-es Jacoozzi szállós és modern, a 2018-as Mankind Womant hard rock,  blues és vintage hangulat határozza meg – az csak a koncerten derül ki,  mi lesz a fókusz.

  

Linkek

A helyszín