boebeck, Meskerem Mees (BE)

boebeck, Meskerem Mees (BE)

boebeck, Meskerem Mees (BE)
szeptember
24
szombat 22:00
orr stúdió

boebeck, Meskerem Mees (BE)

  • Blues
  • Komolyzene
  • Pop

Két kiváló, fiatal, sármos művésznő mutatja meg különösen erős hangulatú, szép, melankolikus belső arcát ezen az estén.

Az estet felvezeti az énekes-dalszerző Meskerem Mees.

  

A Liveurope concert: the first pan-European initiative supporting concert venues in their efforts to promote emerging European artists. Liveurope is co-funded by the Creative Europe programme of the European Union.

Esemény a facebookon

Boebeck

A boebeck művésznéven alkotó Andl-Beck Boróka pécsi dalszerző-énekes. Egyedi hangvételű dalai 2021-ben debütálnak első, bemutatkozó kislemezén. Az elmúlt évek alkotói munkája mellett boebeck több alkalommal koncertezett már rangos könnyűzenei eseményeken, 2021-ben pedig bemutatkozott Pécsen az E78-ban, és Budapesten az A38 Hajón a Lázár Tesók vendégeként, illetve önálló koncerttel az Ördögkatlan, a Margó, a Fekete Zaj, a Fishing on Orfű, és a STRAND fesztiválokon.

2021. szeptember 10-én boebeck nyitotta meg a Waves Vienna magyar fogadását. Az őszi időszakban több, új nyilvánosságot teremtő programon vett részt, a KERET Kikeltetőjén a legjobb 16 közé választották, koncertezett a Music Hungary Konferencia showcase fesztiválján, illetve fellépett a Mmamt és a Carson Coma vendégeként is.


Linkek

Galériák

  • Mira Lu Kovacs (AT), Boebeck

    40

A helyszín

orr stúdió