• Pop
  • Punk
  • Rock

  

A Black Ends önmaga gunk-popja, körülbelül olyan édes, mint az aszfaltkérges rágógumi, amelyet a kedvenc bakancsod alján találtál. Akárcsak a legendás grunge bandák, amelyek hatással voltak a seattle-i trióra, a Black Ends is művészien ügyes a fülbemászó pop és rock szerkezetek mérgező szintű szennyeződésekkel való elfojtására; de kérlek, ne nevezd őket „post-grunge”-nak, ez a kifejezés a flanelbe öltözött bandák nagy kiadói hullámának leírására szolgál, akik megpróbálnak kamatoztatni a grunge esztétikáját. Ha kell, a „post-post-grunge” alkalmasabb lehet a Black Ends reakciójának megörökítésére az ilyen típusú kommercializációval szemben.

Tovább erősítve ezt a kapcsolatot a város gazdag zenei történelmével, a banda második, szürrealista grunge című EP-jét, a Stay Evilt a befolyásos seattle-i mérnök, Jack Endino (Nirvana's Bleach, Mudhoney) keverte és masterelte, akinek átgondolt kezelései kiemelik az alagsor dinamikáját és tisztaságát. -Rögzített számokat anélkül, hogy elsimítaná nyers energiájukat. A bandavezető Nicolle Swims irányítja a gitározást, a fülbemászó riffeket és a bluesos érzékenységet elvetemült effektusok, gusztustalan hangok és matematikai rock izgalom révén irányítja. A szeretett KEXP rádióállomás, aki úgy írja le a kiadást, mint „négy dalból álló betörést a sötét alternatív rockba, az art-folkba és elménk körvonalaiba, amikor árulással szembesülünk”, kiált fel, hogy „Swims azonnal felismerhető hangja átvág a zajong, megragad, a helyén tartva, miközben éneklik a szavaikat – nyersen dörzsölve, mélyre vágva, néha szándékosan elhomályosítva – az arcodba. A társadalmi elidegenedés visszatérő lírai témáját erősíti Swims egyedi és rejtélyes énekhangja, amely átfogja kívülálló státuszukat.

  

Esemény a facebookon

A helyszín

orr stúdió
A20 ≋ 20 years 20 nights ≋

Az A38 Hajó húsz éve horgonyzott le a budapesti kulturális élet főerére. A húsz évet húsz estével ünnepeljük. Koncertek, bulik és Ti! Mindenki, akinek az elmúl...

A38 Orr stúdió