Betoko (UK)

Betoko (UK)

Betoko (UK)
november
29
szombat 23:00
Koncertterem

Betoko (UK)

Daniel Page (Pure Lust), Daniel Ban (Pure Lust), Kühl

  • Elektronikus

Raining Again, U So Fine vagy a Leftfield híres Song of Life-jának remixe - igen, a mexikói származású, de jó ideje Londonban és Ibizán élő deephouse-minimál producer és DJ, Betoko tér vissza az A38 Hajóra, egy évvel legutóbbi, óriási sikerű bulija után. A fel- és levezetés pedig az Urimuriból ismert Pure Lust-páros, Daniel Page és B.A.N., valamint Kühl feladata lesz.

Betoko (UK)

Raining Again, U So Fine vagy a Leftfield híres Song of Life-jának remixe - igen, a mexikói származású, de jó ideje Londonban és Ibizán élő deephouse-minimál producer és DJ, Betoko tér vissza az A38 Hajóra, egy évvel legutóbbi, óriási sikerű bulija után. A fel- és levezetés pedig az Urimuriból ismert Pure Lust-páros, Daniel Page és B.A.N., valamint a Monkey6-es Bergi feladata lesz.

Az 1976-os születésű Beto Cohen - egy híres mexikói színésznő fia - a kétezres évek elejéig jóformán kizárólag rockbandákban zenélt, illetve filmes és modellügynökségét igazgatta. Aztán 2002-ben körülnézett Londonban, és egy csapásra beleszeretett a város EDM-életébe. Ráadásul akkora lendülettel vetette bele magát a deephouse-minimáltech szcénába, hogy pár éven belül már a világ egyik legjobb klubja, az ibizai Amnesia Wow! Records nevű labelénél jelentek meg dolgai, és a legkomolyabb DJ-k pörgetik a cuccait, Sven Väth-től Gregor Tresherig. Sőt, a Meckkel és Dino Lennyvel készített gitáros-groove-os utazózenébe, a Feels Like Home-ba maga Madonna szeretett bele, így beválogatta a Sticky & Sweet turnén elhangzó mashupok közé.

Innentől nem volt megállás: jött a Leftfield klasszikus himnuszára, a Song of Life-ra készített remix, aztán 2012-ben az év egyik legnagyobb gigaslágere, a hűvösen lebegő deephouse hangzást finoman puttyogós minimállal és menetelős tech funkkal csodásan ötvöző Raining Again, aztán a U So Fine. Rezidens lett az ibizai Boomm klubban, fellépések a legjobb helyeket a Fabrictől a már említett Amnesiáig, és persze rengeteg együttműködés, B2B, közös munka Sashával, vendégeskedés Pete Tongnál a BBC Radio 1-on és így tovább.

Betoko tehát az utóbbi öt év egyik legnagyobb slágergyáros-remixer-producere, akinek elegáns, nagyívű mixét tavaly már élvezhettük az A38 Hajón. A mexikói-brit lemezlovas most visszatér, hogy hasonlóan nagyvonalú és változatos szettet mutasson be, az Urimuri DJ-párosa, Daniel Page és B.A.N., illetve Kühl társaságában.
 

Galériák

  • Betoko
    Betoko
    5

A helyszín