A38 Pesti Est 25 Tetőterasz

Bermuda, Koalabell, Babé Sila

Az egyik legmenőbb, legszeretettebb és leghallgatottabb fiatal popzenekarunk, a Bermuda csap jókora bulit ezen az estén, amelyet a vidám, penge és vicces Koalabell valamint a gyönyörű Babé Sila produkciói vezetnek majd fel. 

A koncert az NKA támogatásával valósult meg.

Bermuda

A 2012-ben alakult Bermuda az új generációs zenekarok között elsőként kezdett friss, mai hangulatú, magyar nyelvű POPzenét csinálni.

Első daluk a „Monte Carlo”, melynek produceri munkáit KurioUss végezte rövid idő alatt az MR2-Petőfi Rádió TOP 30 slágerlistájának első helyéig jutott és máig a Petőfi Rádió legjátszottabb dalaa, miközben a hozzá tartozó videot a mai napig közel 600.000-en nézték meg.

A Bermuda élő bemutatkozására 2012. áprilisában került sor a budapesti Akvárium Klubban, ahol a különleges debüt koncert vendége a párizsi Ed Banger Records sztárja, Uffie volt. A zenekar azóta szinte az összes jelentős hazai koncerthelyszínen megfordult az Akváriumtól az A38-on át a Budapest Parkig, de játszottak a Szigeten, a VOLT Fesztiválon és a Strand Feszten is.

Az együttes máig legsikeresebb felvétele 2013-ban „London” címmel jelent meg, mely a Monte Carlo-t is túlszárnyalva 6 hétig vezette egyidejűleg az MR2 Petőfi, a Class Fm és a VIVA TV slágerlistáit, a hozzá tartozó video-t pedig több mint 1.300.000-an nézték meg a youtube-on.

2013. júniusában a Bermuda elnyerte az „Év felfedezettje” díjat a VIVA Comet gálán, sztárvendégként szerepeltek az X-Faktor élő showjában is. 2015-be a zenekar a Monte Carlo videojával elnyerte az I. Magyar Klipszemle lowbudget kategóriájának díját.

A Bermuda legújabb dala TIZENHAT címmel 2017. májusában jelenik meg.

Felállás:
Mórocz Tamás – ének, gitár, basszus
Urbán Dániel – basszus, gitár, vokál
Horváth Barna - dob

Koalabell

A Koalabell 2009. március 28-án alakult Érdligeten, azóta is változatlan felállásban zenélünk együtt.  Az évek során több fővárosi klubban is felléptünk (pl.:Dürer kert, A38, Kuplung, Barba Negra Track), a 2016-os évet a Blahalouisiana vendégeként zárjuk az Akvárium színpadán. Vidéki fellépésekre eddig a Cseh Tamás Program által juthattunk el előzenekarként. Az első klipünk április végén készült el a Heaven's Everywhere című számunkhoz, amelyet magas rotációban játszik a Music Channel és a SlágerTV is. A 2016-os ÉTER Plusz első helyezettjeként egyik nyereményünk a SZIGET fesztiválon való megmutatkozás volt a Europe Stage egyedüli hazai fellépőjeként. Ezt követően a X. BME Egyetemi Napokon kaptunk lehetőséget a megmutatkozásra. Nagy örömünkre idén mi vihettük haza a fődíjat a Music Expo keretein belül megrendezett Öröm a zene országos tehetségkutatóról is. A 2016-os idényben a Cseh Tamás Program induló zenekaros alprogramjának meghívott támogatottjai vagyunk. A hamarosan megjelenő EP-nken már magyar nyelvű dalok is szerepelnek majd. 

Babé Sila

Stahl Barbarának az éneklés kislány kora óta jelen van az életében, a szerelem egyértelműen a 90-es évek soul díváival indult nála. Aretha Franklin, Chaka Khan, Whitney Houston és Sade személyes karizmája, az őszinte, érzelmektől túláradó dalai és a lélegzetelállító hangterjedelmei óriási hatással voltak rá.

Évekig tanult hegedülni, majd önszorgalomból megtanult gitározni, de az éneklés az, ami mellett végül letette a voksot, mely azóta is erősen meghatározza az identitását.

Barbara 2012-ben kezdett el hobbiszinten fellépni Havai Gábor társaságában, melyből született a mai napig működő akusztikus duójuk, amivel feldolgozásokat adnak elő Budapest népszerű klubhelyszínein. Ezen sikeren felbuzdulva indult el a saját zenei projekt megalkotása tehetséges zenészbarátokkal karöltve.

Dalai energikusak, az elektronika, az ambient és az r&b találkozásai, a nyugalom és a lüktető érzelmek szenvedélyes váltakozása jellemzi őket. Fő inspirációi Banks, Angel Haze, Abra és Sevdaliza.

Az A38 Hajó területére való belépéssel hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként felvétel készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Részletek a házirendben.