Ben T Kadar, Luvver (SK)

Ben T Kadar, Luvver (SK)

Ben T Kadar, Luvver (SK)
október
28
péntek 21:00
orr stúdió

Ben T Kadar, Luvver (SK)

  • Indie
  • Pop

  

Ben T Kadar énekes/dalszerző 2020 januárjában debütált első szólóalbumával a ’Shower Thoughts’-szal, 2022 nyarán pedig a Művészetek Völgye színpadán találkozhatott vele a közönség, ahol egy hatalmas buli keretén belül adta elő új dalait a live act csapatával kiegészülve, 2023-ban pedig a Campus Fesztivál színpadán mutathatja meg magát.

A feltörekvő budapesti énekes, főként az alternatív/elektronikus pop/R’n’B műfajaiban alkot a lo-fi hip-hop és trap hangzásvilágával még izgalmasabbá téve dalait. Hallgatóságát dalaival arra szeretné ösztönözni, hogy ne féljenek a kudarctól és legyen bátorságuk felfedezni, csalódni, és fejlődni. Meg akarja mutatni a közönségének, hogy milyen nehéz néha embernek lenni, akkor is, ha éppen semmi bajunk nincsen.

Számos single-t jelentetett meg az elmúlt két évben, párat különböző nemzetközi kollaborációk keretein belül más elektronikus és DJ projektekkel, többek közt Németországból, Franciaországból Svájcból és Szlovéniából.


A LUVVER egy három tagból álló banda Szlovákiából, amely crydance/indiepopot játszik.

Rockos háttérrel rendelkeznek, de erősen befolyásolják őket a The Neighborhood vagy Billie Eilish kortárs popos hangzásai, valamint a Moderat vagy a korai Depeche Mode elektronikája, így jött létre a félig-elektronikus-félig-élő, ha-akarsz-táncolni lehet-de-álldogálni-is-éppen-olyan-oké zene álmodozó és melankolikus, de mégis felemelő harmonikus hangzásvilággal, amely összefonódik az énekesnő erőteljes dallamaival.

Esemény a facebookon

A helyszín

orr stúdió
Liveurope 2022/2023

A Liveurope új páneurópai könnyűzenei együttműködés, amely az Európai Unió Kreatív Európa programja támogatásával és tizennégy európai klub, kulturális intézmén...

Electrosessions