Programjaink a hatályos jogszabályoknak megfelelően magyar védettségi igazolvánnyal / EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal, valamint érvényes személyi igazolvány vagy útlevél együttes felmutatásával látogathatóak.

Éttermünk csütörtökön 16 órakor nyit, pénteken 15 órakor zár, szombaton zárva tart.

Beatz x Poe's az A38 Hajón: Turcsán Tibor, Vajna Ádám, Fazekas Viktor

Beatz x Poe's az A38 Hajón: Turcsán Tibor, Vajna Ádám, Fazekas Viktor

Beatz x Poe's az A38 Hajón: Turcsán Tibor, Vajna Ádám, Fazekas Viktor
augusztus
17
kedd 20:00
Koncertterem

Beatz x Poe's az A38 Hajón: Turcsán Tibor, Vajna Ádám, Fazekas Viktor

Az Oda című verseskötet szerzője, egy többszörös Slam Poetry Budapest Klub győztes és egy énekes-dalszerző rétegeznek rímeket az ATMO ütemeire augusztus 17-én.

Turcsán Tibor dalszerző, énekes, gitáros. A város kisebb klubjaiban adja saját estjeit, utcazenélésből él, valamint játszik dobfelszerelésen és basszusgitáron. Dalai személyes hangvételűek, magyar szöveggel.

Vajna Ádám költő, szerkesztő, műfordító. Első kötete 2018-ban jelent meg Oda címmel. A Hévíz folyóirat munkatársa, a Versum és az Észak folyóirat szerkesztője. Frissen doktorált az ELTÉ-n.

Fazekas Viktor - slammer. 8 éve kezdte a műfajt, és már 7 éve Budapesten műveli, de még mindig megkérdezik tőle, hogy mi újság Miskolcon. Adott már elő szöveget az édesapjával együtt, jelnyelven és egyszer már biztosan használták Tinder szövegnek is. Nem tudni, hogy bejött-e.

A sorozat szerkesztői és zenészei mindenki számára nyitott workshopot tartanak augusztus közepén a zalai Margófeszten, a 3. fellépőt itt fogják kiválasztani  https://www.margofeszt.hu/hu/fesztival/program/margo-slam

A Beatz x Poe’s sorozatszerkesztői Csider István Zoltán költő, slammer, rapper és Pion István költő, slammer, újságíró. Közreműködik DJ Lee n’gum és az ATMO zenekar.
A zenekar tagjai:
Usztics Péter - gitár
Antal Gábor - billentyű
Gyarmati Gábor - basszusgitár
Baki József - dobok

Az aktuális járványügyi szabályok értelmében a zenei-irodalmi programot csak a védettségi igazolvánnyal rendelkezők látogathatják - amely csak a személyi igazolvány egyidejű bemutatásával érvényes.

Esemény a facebookon

Galéria

A helyszín